• ساحارا
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 36
  • عضویت: 16 خرداد 1397

جبران اشتباه آشپزی

22 خرداد 1397 | 9 نظر | 1398 بازدید

بیاید به هم کارای خوب یاد بدیم. مثلا اگه نمک غذا زیاد شد چیکار کنیم درست شه اگه فلفلش زیاد شد اگه خورش سوووووخت وای وای وای ...از این چیزا. میخوام برم خونه ی بختتتت از این خرابکاریا قراره زیاد کنم

0 لایک نظر دهید
  • LiLiii
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 45
  • عضویت: 23 خرداد 1397
23 خرداد 1397 | 11:33:05 ب.ظ


من اگه خورشت و سوپ و آش غذاهای آبکی شور شد توش چند تیکه سیب زمینی میندازم سیب زمینی نمک رو به خودش میگیره بعدش از غذا برش میدارم.. نمک غذا متعادل تر میشه

0 لایک نظر دهید
  • سمیه
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 49
  • عضویت: 23 خرداد 1397
28 خرداد 1397 | 11:00:29 ق.ظ

اگه برنج بسوزه و بوی دود بگیره روش یه لایه روزنامه بذارید.بعد از یه ربع روزنامه ها رو بردارید یه پیاز 4 قاچ کنید بذارید روش بوی بد رو میگیره

0 لایک نظر دهید
  • nahal.gh
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 25
  • عضویت: 16 خرداد 1397
31 خرداد 1397 | 11:13:58 ق.ظ

سمیه جون برنج بوی کاغذ نمیگیره؟ یا روزنامه تو برنج نمیره بر اثر خیسی

0 لایک نظر دهید
  • آیدا
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 10
  • عضویت: 01 ارديبهشت 1397
01 تير 1397 | 04:10:23 ب.ظ

اگه غذاتون خیلی شیرین شد توش ماءالشعیر تلخ بریزید
اگه شور شد سیب زمینی بندازید یا مواد اولیه رو زیاد کنید اضافه کنید.

0 لایک نظر دهید
  • marymoh3n
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 44
  • عضویت: 11 خرداد 1397
02 تير 1397 | 03:58:47 ب.ظ

حواستون باشه اگه خورش سوخت توش آب نریزید بذاریدش تو سینک تا خنک شه. بعد یه قابلمه دیگه بردارید روی خورش که نسوخته رو منتقل کنید به قابلمه جدید. هم نزنید که سوختگیها با روی خورش قاطی نشه بعد آب بریزید تو قابلمه جدید و دوباره بذارید رو گاز این بار حواستون باشه نسوزونید

0 لایک نظر دهید
  • 12345
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 10
  • عضویت: 17 آذر 1397
17 آذر 1397 | 01:12:28 ق.ظ
در پاسخ به ساحارا
بیاید به هم کارای خوب یاد بدیم. مثلا اگه نمک غذا زیاد شد چیکار...

اره ولی تو اون موقعیت من یادم نمیاد

0 لایک نظر دهید
  • Marsam
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 1
  • عضویت: 05 آبان 1398
05 آبان 1398 | 11:09:21 ب.ظ

تخمه هندوانه خندان را چجوری درست میکنن؟

0 لایک نظر دهید
  • farzaned
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 2
  • عضویت: 08 دي 1399
08 دي 1399 | 07:09:30 ب.ظ

برای لعاب دادن هر غذایی یکم رشته ورمیشل پودر کنید بریزید داخلش. البته زیاد بریزید سفت میشه

0 لایک نظر دهید