مسئولیت اجتماعی سایت بزمینه


در آغاز بهتر است به نتیجه نظرسنجی اخیر موسسه گالوپ در مورد شادترین و ناشادترین کشورهای جهان در طی سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ دقت کنیم:

"در بین 154 کشور، ایرانیان جایگاه 107 امین کشور شاد جهان را دارد!"

مردمان چه کشورهایی از ما شادترند؟ مطمئناً مردم نروژ، سوئد و سوییس جز شادترین کشورهای جهان هستند ولی نکته جالب این است که کشورهای تونس، ونزوئلا، ازبکستان، مجارستان و پاکستان همگی در وضعیت بهتری نسبت به ما قرار دارد.

چرا و چگونه به اینجا رسیدیم؟ آیا نیاکان ما هم افرادی غمگین و ناشاد بودن؟


جشن و شادی در گذشته

بر اساس فرهنگ کهن ایران‌زمین، علت آفرینش آدمیان، رواج نیکی در زمین و کائنات است که ابزار انسان برای دست یافتن به این هدف، شادمانی است. در طی سال، آیین ها و جشن های بسیاری به‌پا می‌شد و ایرانیان با شادی و شادمانی روان افسرده را شادابی می بخشیدند.

جشن و شادی در دین اسلام نیز بسیار سفارش شده است. به‌طوریکه پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: محبوب‌ترین خلق نزد خداوند کسی است که به مردم نفع برساند و آن ها را شاد کند. (اصول کافی. جلد 3. ص 239)


فرمول شادی چیست؟

حالتی که در آن فرد احساس عشق، لذت و خوشبختی کند را شادی گویند. مبحث شادی جز آن دسته از مباحثی است که جذابیت بسیاری دارد و در افراد مختلف، متفاوت است، اما به طور کلی شادی چیزی است که همه آن را جستجو می کنند و اهمیت آن در کشور جوانی مانند کشور ما دوچندان می‌شود.

اهمیت شادی در برنامه ریزی های اقتصادی تا حدی است که بعضی معتقدند علاوه بر ملاک‌های شایع اقتصادی مانند GDP و GNP باید به گسترش میزان شادی در جامعه پرداخت تا بتوان یک برنامه ریزی ملی را موفق دانست. به عنوان مثال پادشاه بوتان ملاکی تحت عنوان GNH (Gross national happiness) یا شادی ناخالص ملّی را وضع کرده است و نتایج حاصله بیانگر این است که تصمیم بوتان برای شاد ساختن شهروندانش به عنوان یک اولویت، نتایج مثبتی به همراه داشته است.

راه‌های زیادی برای تزریق شادی به جامعه و تقویت فرهنگ شادمانی وجود دارد. زندگی هر فرد سرشار از تغییرات خوب و زیبا است و تغییراتی مانند تولد یک نوزاد، آغاز زندگی مشترک، فارغ‌التحصیلی از دانشگاه و... همگی بهانه خوبی برای جشن گرفتن و شادی کردن هستند. در کل همیشه موضوعی برای جشن گرفتن وجود دارد ولی گاهی عدم اطلاع از جزییات نحوه برگزاری یک جشن موجب بالا رفتن سطح استرس می‌شود که نهایتاً نتیجه معکوس به همراه دارد.


فلسفه تولد سایت بزمینه

به منظور تسهیل فرآیند برگزاری جشن‌ها و بزم‌ها و به دنبال آن تقویت شادی و نشاط عمومی در جامعه، سایت بزمینه در سال 1396 با ایده‌ای نو و اهدافی ارزشمند متولد شد تا جشن و شادی را که این روزها در کشورمان مهجور مانده‌اند، پررنگ‌تر کند.

سایت بزمینه تجربه برنامه‌ریزی جشن‌ها را متحول کرده است تا بتوان لحظات زیبا و به یادماندنی زندگی را هرچه شادتر و راحتتر برگزار کرد. مجموعه کاملی برای برنامه‌ریزی انواع جشن‌ها در این سایت فراهم شده است که شامل ابزارهای برنامه‌ریزی مانند چک لیست و بودجه بندی، کارت دعوت مجازی، مدیریت تامین‌کننده‌ها و بخش ایده‌های نو و مقالات است. همچنین بزمینه با ایجاد یک بازار آنلاین، ارتباطی مؤثر بین کاربران و تأمین‌کنندگان فراهم می‌کند و با کارآفرینی و رونق بخشیدن به کسب‌وکارهایی که در شادی و جشن‌ها نقش دارند، موفق شده است تنها پلتفرم آنلاین برای برنامه‌ریزی جشن‌ها باشد.


بزم‌تان را هوشمند برنامه‌ریزی کنید

بزمینه به‌عنوان سایتی تخصصی در زمینه برنامه‌ریزی برگزاری انواع جشن‌ها، از یک پلتفرم یکپارچه برای برنامه‌ریزی و به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات و خاطرات بهره می‌برد. با کمک طرح‌های موجود در سایت می‌توانید وب‌سایتی اختصاصی برای جشن خود ایجاد کنید. همچنین می‌توانید با ورود به حساب کاربری خود از طریق هر دستگاهی (مانند موبایل، لپ‌تاپ و تبلت)، جزئیات موجود در سایت شخصی‌تان را به‌روز کنید، پاسخ مهمانانتان به دعوت را بررسی و عکس‌های خود را آپلود نمایید. با استفاده از ابزار برنامه‌ریزی موجود در سایت بزمینه، برنامه‌ریزی‌های خود را آسان‌تر انجام دهید و یک جشن خوب و موفق را به‌زیبایی و به‌سادگی برگزار کنید.


مأموریت سایت بزمینه (اولین مرجع آنلاین ایرانی برای برنامه‌ریزی جشن‌ها)

  • نوآوری در ایجاد شادی و نشاط و تزریق آن به جامعه
  • ارزش‌آفرینی و بهبود کیفیت زندگی ایرانی
  • تسهیل فرایند برنامه‌ریزی برگزاری جشن
  • معرفی تأمین‌کنندگان خوش‌نام در حیطه برگزاری جشن