تزیینات و تم تولد

تاپ ترین بحث و گفتگوها

خانوم کوچیک
تزیینات و تم تولد

واسه پسرم تولد بگیرم یا نه؟ بچه 2 ساله می فهمه؟

• 7
  • 2316
  • پاسخ دادن
خانوم کوچیک
فامیلو الکی جمع کنم شام بدم واسه 4 تا کادو و عکس؟؟؟؟ اگه نگیرم هم پشیمون میشم
  • 0
  • 19 خرداد 1397
  • 11:54
marymoh3n
به نظر من بگیر عکسش که میمونه براش. تازه خودتونم خوش میگذره بهتون بهانه ای واسه دور هم بودن و خوش گذروندنه دیگه حالا فامیل هم جمع نکردی خانواده خودت و همسرت رو دعوت کن کافیه
  • 0
  • 22 خرداد 1397
  • 09:29
سمیه
عزیزدلم مگه تولد میگیری واسه کادو یا واسه مردم سالهای اول زندگی بچه ها مامان و باباها بیشتر واسه دل خودشون واسه تازگی حس پدر و مادرشدن واسه ذوقشون جشن میگیرند. جشن تولد و گرفتن کیک حتی کوچولوش هم حس خوب و به یادماندی میشه
  • 0
  • 28 خرداد 1397
  • 06:22
مهرزاد
شک نکن حتما بگیر بذار همه متوجه بشن به خودت و بچه ات اهمیت میدی و روز به این مهمی رو جشن میگیری
  • 0
  • 03 تیر 1397
  • 10:22
elnaz
بگیییر کلی بهتون خوش میگذره حتی اگه کوچولوام باشه باز بهش خوش میگذره فقط سعی کن خیلی خستش نکنی که آخر شب اشکتون دراره:smile:مثلا از شب قبلش اگر پیش مامانت میمونه بزارش پیش اونا که خوب استراحت بکنه و فرداشم که تو داری کاراتو میکنی اذیتت نکنه و خودشم خسته نشه طفلی
  • 0
  • 13 تیر 1397
  • 10:17
عسل بانو
حتما بگیر. ... حتی خیلی مختصر و مفید ... شاید اون موقع نفهمه ولی بعدا که عکسارو ببینه کلی ذوق زده میشه .... من هنوزم که عکسای تولدبچگیمو می بینم کلی ذوق زده و خوشحال میشم
  • 0
  • 23 آبان 1397
  • 06:15
ارمغان
حتما بگیر ولی تولد خودمونی نگه دار پولش رو واسه تولد 18 سالگیش جشن بزرگ بگیر بچه خودش هم بفهمه بهش خوش بگذره
  • 0
  • 23 آبان 1397
  • 10:04