- saeede27
- کاربر
- تعداد پست ها: 9
کادوی تولد
کادو خریدن واسه آقایون خیلیییی سختهههه من چی بخرم واسه شوهرممممم.35سالشه کمک لدفن
- مه بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 37
ایول . منم عضویت استخر صدفو گرفتم. البته صدف ۱۰ جلسه ایه. این مدلی کادو گرفتن بهتره به نظرم
- شرمیلا
- کاربر
- تعداد پست ها: 27
جعبه ابزار کادوی خوبیه واسه آقایون
کیف پول کمربند اینام خوبه
- Dr.mina
- کاربر
- تعداد پست ها: 19
ماساژور دستگاههای سنجش سلامت هارد
- مرجان7
- کاربر
- تعداد پست ها: 17
بستگی به سلیقه و علاقه همسرتون داره
مثلاً اگه به موزیک علاقه داره میتونید براش میکروفون بلوتوث بگیرید.یا جیزهای مرتب با این چیزا..لباس و کفش که آقایون هم اکثرا دوست دارند.
- خانوم کوچیک
- کاربر
واسه آقایون که نباید کادو گرفت پررو میشن دیگه ته تهش یه ادکلن فسقلی
دلم که میگیره می نویسم...
- Boshra.miri
- کاربر
من ولنتاین واسه نامزدم بلیط تفریحی یه استخر لوکس روگرفتم با ماساژ. تو همون استخر ماساژور هم دارن که جدا پولش حساب میشه. کلی حال کرده بود چون بعد امتحانای پایانترم دانشگاهش بود خیلی خسته بود
واسه آقاسون کادوهای کاربردی بگیرید کادوهایی که به کارشون نیاد و جنبه یادگاری داشته باشه خوشحالشون نمیکنه.
- niloofar
- کاربر
- تعداد پست ها: 14
کادوی تولد خریدن واسهمردا خیلییییی سخته
شوهر من که با هیچی خوشحال نمیشه.اخرم نفهمیدم با گه کادویی سر ذوق میاد...
براش یه بار تبلت خریدم یه بار وسایل کمپ یه بار هم پاوربانک
همشونم به کارش میاد ولی کادو رو نیگیره فقط میگه مرسی نه هیجانی نه ذوقی هیییییچییییی
- ساحارا
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
ساعت مچی جعبه ابزار زنجیر گردن اینا خوبن
- مهرزاد
- کاربر
- تعداد پست ها: 52
لوازم کوه نوردی ،بلیط تاتر و کنسرت
- elnaz
- کاربر
- تعداد پست ها: 79
واسه آقایون کادو خریدن به نظر من یکی از سخت ترین کارای دنیاس.من خودم برای تولد همسرم از چند ماه قبل میزارمش زیر ذره بین و حواسم کامل بهش هست که ببینم چیا لازم داره و دوست داره همونو واسش میگیرم که خداروشکر همیشه ام موفق بودم
- titi
- کاربر
- تعداد پست ها: 13
آقایون پسر بچه ایی هستند که فقط قد زدن!! واسشون چیزهای هیجان انگیز که با تکنولوژی هم سو هست بگیرید!! مثل هندزفری بلوتوث و اسپیکر بلوتوث و این مدل چیزها....
- عسل بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 75
یه چیز خیلی باحال که تازه فهمیدم مردا خیلی دوست دارن اکسسوری های خلاقانه برای ماشینشونه ... مثلا لوازم تزئینی خلاقانه روی داشبورد ..... یه چیز دیگه ای که خیلی برا مردا اهمیت داره کیفیه که هر روز ازش استفاده می کنن ... اگه یه کیف خیلی باحال و با کیفیت چرمی براش بخری ... هر روز که از اون کیف استفاده می کنه یاد شما میوفته
- الی
- کاربر
- تعداد پست ها: 8
شما میخواید یه کارت هدیه بگیر که خودش اون چیزی که دوست داره رو برای خودش بخره هم شما راحتی و هم اینکه اون به چیزی که میخواد میرسه
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
اگر اهل ماساژ هستن جلسات ماساژ و اسپا خيلي خوبه
يا بليت پارك آبي با يكي از دوستاشون
اگر زياد ميخوايد هزينه كنيد و اهلش هم هستند ps4 هم خيلي خوبه اما همه دوست ندارن
- شیمر گیفت
- کاربر
- تعداد پست ها: 4
خرید گل هم آقایون رو خوشحال میکنه
البته گل خاص
من گرفتم براش خیلی ذوق کرد عجیبه ولی واقعی
گل رز جاودان
https://gitibox.ir
خرید انواع گل از شیمر گیفت
- منصوره محمدی
- کاربر
- تعداد پست ها: 19
اگه به وسایلی مثل رادیو چوبی و رادیو کلاسیک علاقه داره، گزینه خیلی خوبی هستش چون هم جنبه تزیینی و دکوری داره هم حس نوستالژیک داره و هم فوق العاده کاربردی هستش و خیلی وقت ها میتونید از سیستم پخشی که داره استفاده کنید و حس و حال فضای خونتون رو رمانتیک کنید. برای خریدش هم به سایت فروشگاه میعادتایم مراجعه کنید که خیلی کارشون درسته...
- lovegod
- کاربر
- تعداد پست ها: 2
من برای عشقم بادی اسپلش گرفتم هم خیلی خوش بو بود هم قیمتش مناسب بود از این سایت خریدم نماد اعتمادم داشت
https://arayeshimask.ir/