- benita
- کاربر
- تعداد پست ها: 10
کلیپ عروسی
واسه کلیپ عروسی ایده ای دارید؟ این آماده شدن عروس و داماد خیلی تکراری نیست؟
- مرجان
- کاربر
- تعداد پست ها: 12
منم خیلی کلیپ تو نت دیدم که ایده بگیرم ولی یا هزینه بره یا مناسب کلیپ اسپرته نه عروسی
- سمانه ج
- کاربر
- تعداد پست ها: 32
- nahal.gh
- کاربر
- تعداد پست ها: 25
- yasamin
- کاربر
- تعداد پست ها: 35
من با نهال موافقم خیلی دنبال خاص بودن نباشید مثلا داماد نارنجی بپوشه خاصه ولی این کارو میکنید؟؟
- سمیه
- کاربر
- تعداد پست ها: 49
اصلا ارزش نداره حداقل 2 3 میلیون هزینه کنید
بعدش تو سالن عروسی یه زمانی میبره مهمونا رو ساکت کنند که صدا به صدا برسه تا مهمونا بشینند کلیپ رو ببینند .
بعدش یه گروه هم که از همه چیز ایراد میگرند، اونجا شروع به اظهار فضل میکنند بیشتر اعصابت بهم میریزه به نظر من نکنی بهتره
- elnaz
- کاربر
- تعداد پست ها: 79
سعی کنید خلاقیت خودتون و همسرتون باشه که همیشه براتون قشنگو دلنشین باشه
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
فقط سعي كنيد كمي روايتگر داستانتون باشه
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
1 جا رفته بودم عروسی ، اینا داستانشون از 1 جا سوئیچی شروع شده بود ... کلیپ اینا ما نفهمیدیم چی بود کلا از اول تا آخر 2 تا دست بود و 1 جا سوئیچی که هی میومد می رفت این هو فیلم های سینما که نمی فهمی تهش چی شده
1 بار دیگه ام دیدم خواستن خلاقیت نشون بدن رفتن این سر اون سر ریل قطار حالا قطار میاد اینا از هم دورن انگار داشتیم کلیپ 1 موزیکی رو می دیدیم که متنش به این مربوط می شه که اینا بهم نمی رسن
توروخدا این قدر خاص نخوایین باشه ... دیگه زیادی خاص می شه ملت نمی فهمن
ایده به نظرم اینه که اون روز با خانوادت باش و از فیلم بردارت بخواه که باهاتون باشه و تمام لحظات رو بگیره ازتون چون خودتونین و تو اون همه بدو بدو همه چیز هم طبیعی می شه اما خودتون هستین این حسش خیلی خوبه بعدا که می بینی سعی کن رسم و رسوم قدیمی هارو هم انجام بدی چون حس و حال قشنگی داره تو فیلمت