- shahlaaaaaaaaa
- کاربر
- تعداد پست ها: 32
سرگرمی تولد بچه ها
دختر من 7سالشه میخوام دوستای مدرسه ش رو دعوت کنم خونه. به نظرتون چه سرگرمی هایی میشه واسشون تدارک ببینم که بی خطر هم باشه.
- niloofar
- کاربر
- تعداد پست ها: 14
موزیک صندلی بازی خوبه
گرد بشینن یه توپ بده نفر اول همینجوری دست به دست کنن موزیک قطع شد توپ دست هرکی باشه اون باخته
- مه بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 37
عزیزم راحتترین کار اینه که دیجی کودک دعوت کنی و خلاص. دیجی مهسا خوبه مثلا
- shahlaaaaaaaaa
- کاربر
مه بانو جان شماره دی جی مهسا رو چجوری میتونم داشته باشم؟ مناسبه واسه بچه ها؟
- مه بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 37
عزیزم تو سایتبرو قسمت سرگرمی کودک من که تو بزمینه باهاش آشنا شدم. اگه نبود بگو شمارشو بدم. هم بازی می کنه هم رقص و آهنگه
- shahlaaaaaaaaa
- کاربر
مرسی عزیزم اگه اینجور باشه حیالم راحته میرسم به تزیین و غذا
- bita
- کاربر
- تعداد پست ها: 22
واسه بچه ها امروزی تولد توی خونه فقط با دی جی خوبه چون هم خوب مدیریتشون میکنه وهم به بچه ها خوش میگذره و تولد قابل کنترل میشه..واسه بچه ها دیجی ها کلی سرگرمی و رقص هم دارن..
- مرجان7
- کاربر
- تعداد پست ها: 17
اگه میخوای خونه بگیری حتما با یکی از این گروه های دی جی و این افردای که کارشون برگزاری تولد توی خونه هستند هماهنگ کن خودشون راهنماییت میکنند وگرنه خودت از پس بچه بر نمیایی بدتر زندگیت رو بهم میریزند.
- elnaz
- کاربر
- تعداد پست ها: 79
اینکه دیجی دعوت کنی خیلی خوبه و بهشون خوش میگذره اما اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی به نظر من حتما از قبل براشون یه برنامه ای داشته باش که خونرو رو سرتون خراب نکنن اگر حیاط داشته باشین بازی هایی که با بادکنک آبی انجام میشه خیلی باحاله و کیف میکنن، من یه مقاله تو همین سایت خوندم که راجع به همین بازیایی بود که با بادکنک آبی میشه انجام داد بخونش حتما
- niwanhappyland
- کاربر
- تعداد پست ها: 3
سلام دوستان میخوام امروز بهترین فروشگاه برای خرید لوازم تولد و بادکنک هلیومی در تهران رو که برای همه مناسبتی تم و بادکنک هلیومی داره بهتون معرفی کنم.
اسم این فروشگاه نیوان هپی لند هست که هم یه فروشگاه فیزیکی تو گیشا داره هم سایت سفارش اینترنتی برای کسانی که نمی رسن حضوری بیان خرید کنن داره.شما می تونید به راحتی به وب سایت https://niwanhappyland.com رفته و سفارشتون رو ثبت کنید تا یک ساعته بدستتون برسه.
موفق باشید.