سلام
کسی می تونه بهم کمک کنه؟ من فرشای خونه ام کرمه، پرده امم صورتیه! به نظرتون رنگ مبلمانم چی باشه بهتره؟
0
07 فروردین 1398
07:33
ابراهیم
سلام میتونی بری سایتهایی که مطالب درباره رنگ دکوراسیون میذاره ببینی من که از سایت مبل ویستا میبینم خیلی هم مفیده
0
26 آذر 1399
19:59
نسیم
سلام به جز سبز تقریبا هر رنگی میشه انتخاب کنی. ببین آبی تیره خوبه، زرشکی خوبه ، کرم هم خوبه. مبل استیل می خری یا راحتی؟
0
12 فروردین 1398
08:06
mitrasadat
ببین یه قانون کلی داره ست کردن پرده با مبل. من تو مقالات بزمینه یه چیزی در موردش خونده بودم پیدا کنم لینکشو میزارم.
ولی اگه سلیقه ای بخوام بگم زرشکی عالیه. من مبلام زرشکیه و الانم بچه دارم از ریخت و پاششون نمی ترسم.
0
05 اردیبهشت 1398
06:43
ارمغان
عزیزم خیلی خیلی سلیقه ایی می شه تقریبا رنگ هایی که داری تو خونه خنثی هستش و الان کلا تضاد مد شده می گن باید تو چیدمان خونه رنگی باشه که بشکونه 1 دست بودن رنگ رو ... من خودم رنگ ملایم انتخاب می کردم مبلم رو و این که کوسن ها و اکسسوری ها رو رنگ های تندتر که اون ملایم بودن رو بشکونه ... حالا چرا تند انتخاب نمی کنم واسه این که تجربه ام تو چیدن خونه کم هستش و دوست ندارم ریسک کنم و رنکی بذارم که بعد از 1 مدت کوتاهی دلم رو بزنه
1
07 اردیبهشت 1398
04:38
Samaneh
ارمغان چه رنگیه مبل و پرده ات؟
0
08 اردیبهشت 1398
17:59
ارمغان
مبلمانم از 1 طرف می بینی به نظر طوسی میاد از 1 طرف دیگه کرم طلایی ... چوب هایی که تو خونم آوردم تیره نیست چون تیره 1 کم فضای خونه رو گرم می کنه و سن خونه رو میبره بالا خیلی باید ماهرانه از این رنگ ( تو سن کم )استفاده کرد البته این نظر شخصی من هستش . پرده هام رو دوبله زدم تم طوسی که رگه های طلایی داره که روی کاره هستش و زیرش اندازه 1سانت معلوم می شه رنگش تیره تر از رویی هستش تو خونه کار کردم ، تورهام سفید ساده با حاشیه طلایی ، لبه های پرده ام از این لبه ها کار کردم که رنگش با کوسنام ست شده . از پارچه پردم اضافش رو کوسن دوختم واسه مبلمانم ، از کوسنای رنگ دار هم واسه مبلمانم استفاده کردم اکسسوری هام رو هم همه رو رنگی گذاشتم ... کلا خونم مدرن کلاسیک هستش و همه ی مبلمانم تمام پارچه هستن .
0
10 اردیبهشت 1398
05:34
Samaneh
ارمغان چه رنگیه مبل و پرده ات؟
0
08 اردیبهشت 1398
17:59
ارمغان
مبلمانم از 1 طرف می بینی به نظر طوسی میاد از 1 طرف دیگه کرم طلایی ... چوب هایی که تو خونم آوردم تیره نیست چون تیره 1 کم فضای خونه رو گرم می کنه و سن خونه رو میبره بالا خیلی باید ماهرانه از این رنگ ( تو سن کم )استفاده کرد البته این نظر شخصی من هستش . پرده هام رو دوبله زدم تم طوسی که رگه های طلایی داره که روی کاره هستش و زیرش اندازه 1سانت معلوم می شه رنگش تیره تر از رویی هستش تو خونه کار کردم ، تورهام سفید ساده با حاشیه طلایی ، لبه های پرده ام از این لبه ها کار کردم که رنگش با کوسنام ست شده . از پارچه پردم اضافش رو کوسن دوختم واسه مبلمانم ، از کوسنای رنگ دار هم واسه مبلمانم استفاده کردم اکسسوری هام رو هم همه رو رنگی گذاشتم ... کلا خونم مدرن کلاسیک هستش و همه ی مبلمانم تمام پارچه هستن .
0
10 اردیبهشت 1398
مه بانو
چه قشنگ توصیف کردی. لابلای کلماتت سلیقه و عشق موج می زنه... :heart_eyes:
0
12 اردیبهشت 1398
11:49
ارمغان
0
10 اردیبهشت 1398
مه بانو
چه قشنگ توصیف کردی. لابلای کلماتت سلیقه و عشق موج می زنه... :heart_eyes:
سلام میتونی بری سایتهایی که مطالب درباره رنگ دکوراسیون میذاره ببینی من که از سایت مبل ویستا میبینم خیلی هم مفیده
0
26 آذر 1399
19:59
ابراهیم
https://moblevista.com/%d8%b1%d9%86%da%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%af-%d8%b3%d8%a7%d9%84/