سلام دوستان
ميشه راهنماييم كنين
من توي دوران نامزديمم
يه خواهرشوهر لجباز و حسود دارم كه به خاطر انتخاب من به نامزدم سركوفت ميزنه
بايد باهاش چيكار كنم؟
1
19 بهمن 1397
00:50
mitrasadat
ای وای. ازتون کوچیکتره؟ بگو نامزدت باهاش حرف بزنه. خودتم براش کادو بگیر.
اگه بزرگتره و داره سنگ اندازی می کنه با مادرشوهرت صمیمی شو تا مادرشوهرت باهاش حرف بزنه. در کل سعی کن باهاش بد نشی اول کاری
0
19 بهمن 1397
11:15
ارمغان
عزیزم تو سعی کن خوب باشی و آرامش زندگی تو سعی کن حفظ کنی . خودت می گی حسود ، واقعا واسه همچسن آدمایی نمی شه کاری کرد . باید خودش با خودش کنار بیاد . سعی کن باهاش خوب باشی اما زیادم نخواه صمیمی شی . سعی کن به همسرتم بگی توجهش به خواهرش وقتی تو هم هستی زیاد باشه سعی کنه به جفتتون به 1 اندازه توجه کنه . سعی کن وسطا 1-2 بار ازش تو انتخاب وسایلت و خریدات واسه عروسی کمک بخوای که فکر کنه آدم مهمی هستش . اما این کارم نکن که بیاد سوارت بشه و کار خودش رو به زور انجام بده ... خدا قوت پیشاپیش ایشاالله که بتونی نرمش کنییی:pray::pray::pray::pray::pray::pray:
0
27 بهمن 1397
12:45
sara
منم یه دونه کوچولوشو دارم سخت نگیر برین سرخونه زندگی کلا محو میشن
0
18 تیر 1398
10:14
فائزه رجایی راد
اصلا به نظر منکه نباید اهمیت بدی. البته حواست باید باشه که حرفاش رو شوهرت تاثیر نذاره ولی اینکه سعی کنی هی بهش نزدیک بشی . باهاش مهربون باشی یا براش کادو اینا بخری بنظرم هم بی فایده اس هم اینکه بیشتر احساس قدرت میکنه
0
19 تیر 1398
05:10
فائزه رجایی راد
احساس قدرت منظورم اینه که شدیدتر به کاراش ادامه میده. بهترین راه نادیده گرفتنشه
0
19 تیر 1398
05:11
فائزه رجایی راد
و البته به شوهرت سفارش کن بیشتر بهش توجه کنه و بیشتر بهش محبت کنه. اینطوری هم همسرت متوجه حسن نیت شما میشه و هم احتمالا خواهرشوهر اروم بگیره
0
19 تیر 1398
05:12
Faezeh
منم با هم اسم خودم موافقم:grin::grin::grin::grin:
0
19 تیر 1398
05:23
saminehtorabi
این داستانا همیشه تو همه ی خونواده ها ادامه داره، به نظرم آدم اگه خودشو درگیر این بازیا کنه، یهجایی گیر می افته و زندگی خودش بهم می ریزه