• mitrasadat
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 124
  • عضویت: 24 تير 1397

دستور پخت پاپ کیک

24 آذر 1397 | 6 نظر | 1692 بازدید

ببینین چی آوردم براتون. از بس که دوستام می خواستن دستور پاپ کیک بزارم تایپش کردم
پاپ کیک عروسکی
طرز تهیه ش:
پاپ کیک یا همون کیک چوبی، توی تولدا ومهمونیا گزینه خیلی خوبیه واسه پذیرایی... میتونید با کمک بچه هاتون اونا رو تزئین کنید
هر نوع کیکی که دارید حتی کیکای آماده ی سوپرا رو.... (من کیک سه رنگ داشتم)
اونو با دست پودر کنید، یه ق شیر عسل (البته شیر عسلو زودتر از یخچال دربیارید که مثه ما سفت نباشه وبدقلقی دربیاره) یا عسل یا شکلات آب شده و دو ق گردوی خرد شده بهش اضافه کنید
خامه صبحانه یا خامه قنادی رو هم حتما باید بریزید اما من این سری عجله داشتم و نریختم.. (درضمن اگه میبینید موادش از رنگ روشن به تیره تبدیل شد بخاطر گردوشه)
و بعدش به شکل توپکایی اندازه گردو دربیارید وبه سیخ چوبی یا نی وصل کنید(سیخ چوبی مقاومتش بیشتره) توی لیوان بذارید
و یه ربع توی فریزر بذارید تا یه کم سفت بشه
بعد شکلات سفیدو روی بخار کتری بنماری کنید وپاپ کیکا رو توی شکلات بغلطونید
وچند دقبقه توی یخچال یا فریزر بذارید
بعد با هر چیزی که دوست داشتید تزئین کنید
فقط واسه چسبوندنشون به هم از شکلات آب شده استفاده کنید
به همین آسونی بچه ها رو خوشحال کنید
یه نکته: بنظر من اگه شکلاتیش رو درست کنید خیلی خوشمزه تره اماااا من چون میخواستم تم یلدایی داشته باشه شکلات سفید ریختم... اما هرچی تیره تر باشه خوشمزه تر

0 لایک
  • Matina
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 4
  • عضویت: 11 خرداد 1397
24 آذر 1397 | 12:46:14 ب.ظ
در پاسخ به mitrasadat
ببینین چی آوردم براتون. از بس که دوستام می خواستن دستور پاپ کیک بزارم تایپش...

ای ول
منم واستون یه دسر خوشمزه ی یلدایی اوردم که با لبو درست میشه
دسرلبو:
موادلازم (برای لایه ی اول«قرمزرنگ»):
لبو متوسط پخته شده:۲ عدد
شیر:۱/۴ لیوان
شکر:نصف لیوان
ابجوش:۱/۳ لیوان
پودر ژلاتین:۲ق غ که با ۵ ق غ آب بنماری میشه
اول از همه ۲ ق غ پودر ژلاتین و با ۵ ق غ آب سرد حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری و به روش بنماری حلش میکنیم تا خوب صاف و شفاف بشه.
بعد میریم سراغ لبوهای پخته شده....خردشون میکنیم و میریزیمشون تو میکسر یا غذاساز .
نصف پیمانه شکر و با ۱/۳ لیوان ابجوش حل میکنیم و به لبوها اضافه میکنیم،۱/۴ لیوان شیر و ژلاتین بنماری شده رو هم به لبوها اضافه میکنیم و همه این مواد و باهم به خوبی میکس میکنیم تا کاملا مخلوط و یدست بشه. قالبها رو اماده میکنیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل قالبها (میتونید نصف بیشترش و پر کنید یا نصف قالب و از مواد لبویی پر کنید،من نصف بیشتر قالب رو از مواد لبویی پر کردم)
وقتی قسمتی از قالبها از دسر پر شد میزاریمش یخچال تا سفت بشه و میریم سراغ مرحله بعدی که اماده کردن قسمت سفید دسرمونه
راستی کمتر از ۱ ساعت طول میکشه تا لایه اول دسرمون ببنده.
موادلازم(برای لایه دوم«سفیدرنگ»):
پنیرخامه ای:۱۰۰ گرم
وانیل:کمی
شیر:نصف پیمانه
خامه صبحانه: نصف پیمانه
پودرقند:۴ ق غ
پودر ژلاتین:۲ ق غ که با ۵ ق غ بنماری میشه
برای لایه ی سفید رنگ،اول از همه ۲ ق غ ژلاتین و با اب حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری تا بنماری بشه و کاملا صاف و شفاف بشه.
یه ظرف گود برمیداریم پنیر خامه ای و خامه صبحانه و شیر و پودرقند و وانیل و میریزیم داخلش و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفت بشه،بعد ژلاتینی که بنماری کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یدست که شد اونوقته که اماده ست.
دسر و از یخچال در میاریم و مواد سفید اماده شده رو میریزیم روش و باز میزاریم یخچال تا سفت بشه.
وقتی مطمئن شدید سفت شده اماده ست و از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید و لذتش و ببرید،حتی نگاه کردن بهش لذتبخشه
نکته:
من تو قالبهای سیلیکونی تکنفره این دسر و درست کردم،شما اگه دلتون خواست میتونید تو یه قالب بزرگ درست کنید. نیازی به چرب کردن قالب نیست،

0 لایک نظر دهید
  • ساحل
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 232
  • عضویت: 22 خرداد 1397
29 آذر 1397 | 03:53:08 ب.ظ

واي خدا عمرتون بدهههه
اگه ازاين جور چيزا باز بلدين يه دنيا ممنون ميشم بذارين

0 لایک نظر دهید
  • نسیم
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 106
  • عضویت: 12 تير 1397
29 آذر 1397 | 05:27:38 ب.ظ

ممنون بچه ها. منم یه کم وقت کنم دستور دسرامو می نویسم

هر چیز که در جستن آنی آنی
0 لایک نظر دهید
  • ارمغان
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 291
  • عضویت: 17 مرداد 1397
30 آذر 1397 | 11:04:43 ب.ظ

من امسال واسه يلدا خودم كوكي درست كردم روشم با خمير فوندانت طرح هندوانه و انار درست كردم ، اگر دوست داشتين مي گم بهتون كه واسه مراسم هاي عقد و عروسي و حنا بندون و خيلي مراسم ها طرح هايي كه دوست داريد رو روش انجام بدين

0 لایک نظر دهید
  • زنجاب
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 15
  • عضویت: 16 اسفند 1399
16 اسفند 1399 | 04:28:26 ب.ظ

سپاس از مطلب مفیدتون

0 لایک نظر دهید