- Melani
- کاربر
- تعداد پست ها: 19
مریم رهنما
بچه ها کار مریم رهنما چطوره دنبال ارایشگاه سمت پاسداران میگردم
- marymoh3n
- کاربر
- تعداد پست ها: 44
وای مریم رهنما فقط اسمدر کرده افتضاااااحه خیلی غلیظه کارش آینه ممنوعه دیر آمادت میکنه نظرم نمیتونی بدی خیلی هم کلاهبردارن از اینان که میزنن زیر حرفشون واسه قیمت چیزای مختلف. اگه میخوای اعصابت اروم باشه روز عروسی اونجا نرو
نسیم عقیلی خیلی بهتره
- الی
- کاربر
- تعداد پست ها: 8
یکی از دوستای من رفته پیشش راضیه. اصلانم از این بحثایی که شما میفرمایید نبوده. خیلی حرفه اییه
- Mahnaz64
- کاربر
- تعداد پست ها: 5
من عروسی پسرخالم رفتم اینجا گفتم میخوام یک آماده باشم برم آتلیه با زیبا وقت گرفته بودم. رفتم آرایشگاه گفتن زیبا نمیاد امروز و شما باید با یه دستیار دیگه بردارید. سپیده. و من واقعا عصبی شده بودم خود مریم رهنما هم نبود!!! خلاصه سپیده برام مژه گذاشت اخر گفتن اگه می خوای پول اضافه بده مریم رهنما برات اانجام بده کای منتظر موندم خانوم تشریف اوردن و پول اضافه هم گرفتن و منو 4 و نیم اماده کردن!!!! کارش خیلی غلیظه و متاسفانه نمیذاره آینه رو نگاه کنی
من که قسم خوردم دیگه پامو نذارم تو اون ارایشگاه
- Mahnaz64
- کاربر
- تعداد پست ها: 5
وای مریم رهنما فقط اسمدر کرده افتضاااااحه خیلی غلیظه کارش آینه ممنوعه دیر آمادت میکنه...
عروساشو نمیدونم ولی من که همراه بودم دقیقا همینجوری بود
زیبا هم آدم بی اخلاقیه مشتری قبول نمیکنه بعد نمیاد
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
آرایشگاه پارس بانو خوبه کاراش ، نسیم عقیلی هم کاراش خوبه . تو پاسداران من این ها رو می دونستم
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
ببين سليقه ايه ولي به نظر من خيلييي غليظه
- mitrasadat
- کاربر
- تعداد پست ها: 124
دوستم برای هاشور ابرو رفته راضیه. مریم رهنما خودش کار نکرده ها. مریم پرور سمت پالادیوم کارش چطوره؟ واسه میکاپ عروسی دوستم
- الهام
- کاربر
- تعداد پست ها: 1
سلام دوستان برای ارایش عروس میخام برم پیش مریم رهنما...کارهاش و قیمت هاش چجوریه؟لطفا راهنماییم کنید
- نسیم
- کاربر
- تعداد پست ها: 106
ارایش عروسو از ۵ تومن میگیره. دوستم می گفت. خودم تاحالا کاراشو ندیدم
هر چیز که در جستن آنی آنی
- masoome
- کاربر
- تعداد پست ها: 1
من اصلا با نظرات دوستان موافق نيستم
كار مريم رهنما خيلي تميز و شيكه ، من رفتم از نزديك كاراي عروس واقعي شون رو ديدم و خيلي خوشم اومد ، قرارداد بستم باهاشون
- نسیم
- کاربر
- تعداد پست ها: 106
من اصلا با نظرات دوستان موافق نيستم كار مريم رهنما خيلي تميز و شيكه ، من...
فقط غلیظه. یعنی کلا عروس عوض میشه یهو. اگه مشکلی با این قضیه نداری که اکیه