تا حالا از قرص لیپو سیکس استفاده کردین؟ تاثیری داشته؟ از کدوم قرص لاغری نتیجه گرفتین؟
0
25 مهر 1397
05:31
zahra
بستگی داره اضافه وزن شما چقدر باشه پرخور باشید یا نه و عوامل مختلف دیگه. پیشنهادم اینه از محصولات کاهش وزن شرکت کارن مثل ابستاپ و اسلیم لست استفاده کنید کیفیت خوبی داره
0
18 فروردین 1399
04:49
لیلا
سلام نه من ازین قرص استفاده نکردم اما از پودر اسلیم لست کارن استفاده کردم عالی بود.تازه طعمهای مختلف داره که بسته به ذائقه میتونی بخری.
0
18 فروردین 1399
08:27
zahra
اره منم همونطور که در بالا توضیح دادم محصولات خوبی داره مخصوصا اسلیم لست که واقعا فیدبکش خوب بوده
0
20 فروردین 1399
05:40
نسیم
عسل بانو من از این قرصی که گفتی استفاده نکردم ولی چون تمایلم به خوردن کربوهیدرات و شیرینی زیاد بود داروخانه بهم یه کپسولی داد به اسم کربوفایت.که واقعا تاثیر مثبتی تو کاهش وزنم داشت .و چون من دیابت هم دارم داخلش کروم هم داره که بسیار برای من موثر بود.
0
20 فروردین 1399
09:00
Zahra khanoom
دکتر بابای منم بداش این محصول رو نوشته بود
بابای منم خیلی برنج میخوردن
هم افزایش داشتن هم دیابت
ولی من نمیدونستم این محصول تو دیابتم اثر گذاره.
چه جالب که گفتی!
0
20 فروردین 1399
19:16
الی
برای لاغری بهتره از هیچ قرصی استفاده نکنید بجز قرصای گیاهی
0
25 مهر 1397
05:42
تارا
بابا همش دروغ ی مشت مواد مخدر و چرت و پرت دیگه رو قاطی کردند برای توپولوهای تنبل ، بهترین کار پیاده روی مداوم غذای مناسب و خواب کافی و حتما صبح زود بیدار شوید در غیر اینصورت حتما به دکتر غدد و تغذیه مراجعه شود در جهت بررسی سلامت جسم....
0
01 آبان 1397
04:54
sweetbird67
سلام قرصها ومکمل های کاهش وزن رو باید از شرکتهای معتبر تهیه بفرمایید که تاییدیه وزارت بهداشت رو هم داشته باشه مثلا کپسول کاهش وزن ابستاپ obestop شرکت کارن رو میتونین از داروخانه ها تهیه کنید که فقط فیبر هستش وحجم معده رو پر میکنه واصلا ضرری هم نداره ومتخصصین تغذیه هم زیاد نسخه میکنن ۰ باز هم سوالی بود چون من تجربه ش رو دارم درخدمتم.
0
17 فروردین 1399
07:11
zahra
بستگی داره اضافه وزن شما چقدر باشه پرخور باشید یا نه و عوامل مختلف دیگه. پیشنهادم اینه از محصولات کاهش وزن شرکت کارن مثل ابستاپ و اسلیم لست استفاده کنید کیفیت خوبی داره
0
18 فروردین 1399
04:49
لیلا
سلام نه من ازین قرص استفاده نکردم اما از پودر اسلیم لست کارن استفاده کردم عالی بود.تازه طعمهای مختلف داره که بسته به ذائقه میتونی بخری.
0
18 فروردین 1399
08:27
zahra
اره منم همونطور که در بالا توضیح دادم محصولات خوبی داره مخصوصا اسلیم لست که واقعا فیدبکش خوب بوده
0
20 فروردین 1399
zahra
0
20 فروردین 1399
نسیم
عسل بانو من از این قرصی که گفتی استفاده نکردم ولی چون تمایلم به خوردن کربوهیدرات و شیرینی زیاد بود داروخانه بهم یه کپسولی داد به اسم کربوفایت.که واقعا تاثیر مثبتی تو کاهش وزنم داشت .و چون من دیابت هم دارم داخلش کروم هم داره که بسیار برای من موثر بود.
0
20 فروردین 1399
09:00
Zahra khanoom
هم افزایش داشتن هم دیابت
چه جالب که گفتی!
0
20 فروردین 1399
Zahra khanoom
هم افزایش داشتن هم دیابت
چه جالب که گفتی!
0
20 فروردین 1399
لیلا
مامان من دیابت،چربی خون داره،قلبش رو هم عمل کرده چی باید استفاده کنه که وزن شون بیاد پائین آخه زانوشم درد میکنه به خاطر اضافه وزن:pensive: