- Mahnaz64
- کاربر
- تعداد پست ها: 5
سینما خانواده یا ساندبار
دوستان به نظرتون ساندبار بخریم یا سینما خانگی. قدرت ساندبار چطوره؟ به سینما خانواده میرسه؟
- ساحارا
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
ساندبار قدرت سینما خانواده رو نداره به نظر من بهتره سینما بگیرید اگه هزینه شر و می تونید بپردازید. اگر سالنتون کوچیکه همون ساندبار هم خوبه ولی ممکنه بعدا به خونه بزرگتری برید. حتی میشه گفت سینما خانواده دو بانده تفاوت چندانی با سانبار نداره ما خودمون 4 بانده گرفتیم
- shohre1368
- کاربر
- تعداد پست ها: 2
ما چون زیاد اهل مهمونی و آهنگ و این چیزا نیستیم ساندبار گرفتیم اونم صرفا به خاطر فیلم دیدن
- Sim Sim
- کاربر
- تعداد پست ها: 16
از بس که همه چی گرون شده من خودم خیلی حق انتخاب ندادم به خودم. مثلا من ساندبار که ارزونتر بود خریدم اصلا به سینما خانواده فکرم نکردم
- mismehri
- کاربر
- تعداد پست ها: 6
مسلما ساند بار... اصلا خودتو درگیر سیم کشی های سینما خانگی نکنین... ساندبار کاملا کافیه
- مهسا
- کاربر
- تعداد پست ها: 5
من خودم سینما خانواده دوست دارم
خیلی خووبه
ولی من خودم خیلی اهل آهنگ هستم حتما دوست داشتم سینما خانواده داشته باشیم
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
یک سیستم دیگه ایم هست به اسم ساند باکس ، از نظر صدا از همه ی این ها قوی تر هستش و داخل خودش DVD Player هم داره . رقص نور ، بولوتوث و خیلی قابلیت های دیگه هم داره . فقط تنها مشکلش اینه که 1 دونه هست و از اون جایی که ما ایرانی ها به تقارن تو چیدمان اهمیت می دیم این رو خیلی ها مشکل می دونن ولی شک نکنین که کیفیتش 100 مرتبه بهتر از ساند بار و سینما خانگیه .
اگر می خواین هزینه سینما رو بدین به نظرم به جای این کار 1 دونه ساند باکس بخرین خیلی به صرفه تره و از نظر کیفیت و کارایی خیلی خیلی بهتر هست ( در ضمن چند وقته که سینما خانواده از مد افتاده و تو بازار هم خیلی کم هست )
اگر از نظر هزینه مشکل دارین و می خوایین کمتر خرج کنین می تونین از این باند ها که منتاژ ایران هست بگیرین که اون ها هم فوق العاده خوبن و علاوه بر اون 1 دستگاه Blue-ray یا DVD Player که سی دی بتونین داخلش بذارین .
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
ساند بار هم خوبه ولي اگر اهل فيلم ديدن هستين سينما خانگي از مظر صدا به نظر من بهتره
- احسان
- کاربر
- تعداد پست ها: 6
دوستان به نظرتون ساندبار بخریم یا سینما خانگی. قدرت ساندبار چطوره؟ به سینما خانواده میرسه؟...
سایت فروش لوازم خانگی پرشیلا یه سایت خوب و معتبر هستش پیشنهاد میکنم یه سر بزنید:
www.pershila.ir