- melika
- کاربر
- تعداد پست ها: 7
کیک خامه ای یا فوندانت
برای نامزدی کیک فوندانت خوبه یا کیک خامه ای؟
- shiiiva
- کاربر
- تعداد پست ها: 12
کیک فوندانت فقط ظاهر قشنگی داره و طعم نه!
- ziba
- کاربر
- تعداد پست ها: 23
من برای نامزدیم کیک فوندانت سفارش دادم، خیلی بدمزه بود دیگه واسه عروسیم کیک خامه ای گرفتیم.
- ماندانا دانشوری
- کاربر
- تعداد پست ها: 5
آخه کیک خامه ای آب میشه تا آخر مراسم. فوندانت بهتره
- pegah
- کاربر
- تعداد پست ها: 16
کیک های فوندانت خیلییییی خوشگلن
- sara.vhd
- کاربر
- تعداد پست ها: 13
نامزدی رو خامه ای بگیر خودتو راحت کن، فوندانت هم گرون تره هم اینکه لایه فوندانتش خیلی ضخیمه همش باید روکش بخوری!!!!!!!
- Elham7
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
فوندانت به نظر من فقط خوشگله من که دوس ندارم ولی مهمه عکس هم به نظرم. کیکهای خامه ای باطرح های خوشگل هم زیاد هست.
- عشق علی
- کاربر
- تعداد پست ها: 33
معاومه خاااامهههه کیک فوندانت کیک نیست مجسمه ست
- مرجان
- کاربر
- تعداد پست ها: 12
به نظر من واسه عروسی خامه ای واسه نامزدی فرق نداره. چون واسه نامزدی بیشتر عکس کیک مهمه حالا اگه کیک کمتر بخورن مهمونا مساله ای نیست
- ساحارا
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
کیک نامزدی من فوندانت بود خیلی هم خوشمزه بود عکسامم قشنگ شده
- نعنا
- کاربر
- تعداد پست ها: 10
عزیزم کیک خیلی خیلی مهمه تو مراسمت. یه چیزی بگیر بعدا پشیمون نشی. این کیکهایی که گل آبشاری دارن خیلی شیکن ولی من کیک با گل تو مراسمی ببینم نمی خورم. چندشم میشه
بهترینها باید ببارد...
- عسل بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 75
یه دفعه کیک فوندات خریدم خیلی بدمزه بود ... کیک های فوندات فقط ظاهر قشنگ دارن خوشمزه نیستن عسیسم
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
کیک فوندانت رو باید از جایی بگیرین که از مزه و کیفیتش خبر داشته باشین چون هر جایی خوشمزه نیست . اینم در نظر بگیر کیک خامه ایی زیاد بیرون باشه آب می شه و خراب می شه ولی فوندانت می تونه بذاری بیرون راحت تو همه عکس هات باشه . تازه فوندانت اگر خدایی نکرده دست کسی بخوره یا به جایی برخورد کنی ریسک خراب شدن مدلش خیلی خیلی کمتر می شه ، بعدشم تو عروسی و نامزدی کمتر کسی میاد کیک بخوره این قدر چیزای دیگه هست واه خوردن که کیک کمتر می خورن ، حالا اگرم خواست کسی بخوره اون روشو نخوره
کاراملا ، مانیا ، وانیلا ، موگت ، دانژه اینا جزوه بهترین قنادیا هستن که طعم فوندانتشون بهتر از بقیه هست و تو دیزاین کیک حرف ندارن
- نسیم
- کاربر
- تعداد پست ها: 106
فوندانت تو این گرونی؟ شده کیلویی 80 تومن . عمرا بصرفه