- النازی
- کاربر
- تعداد پست ها: 13
سولاریوم یا اتو برنز ؟
واسه پنهون کردن ترک های بدن و جذاب کردن پوست به نظرتون سولار کنم یا از اتو برنز واسه مهمونی ها استفاده کنم؟
- مهرزاد
- کاربر
- تعداد پست ها: 52
بستگی به خودت داره اگه فقط مدل پوستت تو مهمونی اذیتت میکنه خب اتو برنز و اسپری استفاده کن. اگه دائم دوست داری بدنت یه دست باشه سولار بهتره..
- نسیم77
- کاربر
- تعداد پست ها: 27
یکی از همکارای من مرتب سولار میکنه خیلی خوبه با اینکه چاق هست اما به نسبت خیلی لاغر تر دیده میشه.
- محبوبااا محبوبااا
- کاربر
- تعداد پست ها: 64
عزیزم سولار خیلی ضرر داره تو رو خدا انقدر به این راحتی سلامتی خودتون رو به خطر نندازید. هر دفعه که میرید توی محفظه سولار، میدونید چقدر اشعه وارد بدنتون میکنید... عوارض بلند مدتش که هنوز کامل مشخص نشده اما الکی الکی آدم سرطان پوست بگیره. نکنید تو روخدا.... زیبایی به چه قیمت آخه....
- Faezeh69
- کاربر
- تعداد پست ها: 11
من کلا از محیط سولار خوشم نمیاد یه بار رفتم سولار کنم رفتم محیطش رو دیدم بدم اومد خانومه میگفت لباست رو درار و یه جوری نگاه میکرد انگار میخواست انتخاب کنه من که خیلی بدم اومد و همون موقع اومدم بیرون. روغن گرفتم رفتم استخر روباز و آفتاب گرفتم. ولی روغن خوب بگیررید واقعا تفاوت داره هم واسه سلامتی هم رنگ پوست. بعضیا وازلین استفاده میکنن که خیلی پوست کدر و قهوه ای بد رنگی میشه
- Elham7
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
بچه ها سولارو نمیدونم ولی آفتاب گرفتن میگن بیشتر از پنج بار خطر ابتلا به سرطان رو خیلی افزایش میده. چه اصراریه برنز شدن پوست خودتونو دوس داشته باشید خطرناکه بخدا نهایت از فون بدن یا اسپری استفاده کنید
- عسل بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 75
بهترین چیز آفتابه .... سولاریوم رو فقط برای مواقعی توصیه میکنم که فرصت کافی برای برنزه شدن نداشته باشی
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
همون اتو برنز جواب ميده عزيزم
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
این جور چیزا ضررش بعدا نشان می ده .. نکنین با خودتون .