• pegah
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 16
  • عضویت: 01 ارديبهشت 1397

فوت و فن آشپز های حرفه ای

10 تير 1397 | 17 نظر | 3450 بازدید

بیاید اینجاااااا من آشپزیم تعریفی نداره یکم کمک کنید ببینم دستپختتون چجوری خوبه؟؟؟ من قورمه سبزی میپزم آب و سبزیش جداست. قیمه می پزم همیشه وا میره لپه ش کلافه مممم

0 لایک
  • غزل عشق
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 28
  • عضویت: 28 خرداد 1397
11 تير 1397 | 12:21:35 ب.ظ

پگاه جون حتماً زیاد آشپزی نکردی و تجربه آشپزیت کمه اگه کنار مامانت کار کنی یه مدت فوری یاد میگیری.

0 لایک نظر دهید
  • LiLiii
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 45
  • عضویت: 23 خرداد 1397
12 تير 1397 | 12:30:59 ب.ظ

منبرای خوش‌طعم شدن ماهی سرخ‌شده، چند دقیقه‌ای ماهی رو توی شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده میخوابونم.
برای گرفتن بوی ماهی قبل از قرار دادن روی حرارت، آبلیمو اضافه میکنم.

0 لایک نظر دهید
  • نسیم77
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 27
  • عضویت: 28 خرداد 1397
13 تير 1397 | 02:17:16 ب.ظ

پاستا را یک دقیقه کم تر از زمان پختی که روی بسته بندی آن نوشته شده بپزید. آن یک دقیقه را هم بگذارید برای زمانی که پاستا با سسش داخل تابه قرار است بپزد.

0 لایک نظر دهید
  • Elham7
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 36
  • عضویت: 02 ارديبهشت 1397
16 تير 1397 | 04:59:33 ب.ظ

کی گفته ادم کنار مامان غذا یاد میگیره
من خودم بعد عروسی که همه چی اختیارش دست خودم بود یاد گرفتم خونه مامانم انقد تو آشپزخونه هی میگفت چیکار کن و نکن و ایراد میگرفت یاد نگرفتم.
فوت قورمه سبزی اولش آب زیاد نریز کم هم نریز که لازم شه اب اضافه کنی زمان پخت رو تا جای ممکن طولانی کن واسه مهمون یه ساعت قبل شام خاموش کن سرد شه دوباره داغ کن که هم روغن بیاد رو هم خوشمزه تر شه

0 لایک نظر دهید
  • aroosemaah
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 24
  • عضویت: 08 خرداد 1397
17 تير 1397 | 02:51:22 ق.ظ

واسه پختن مرغ اگه پیاز نداشتید آلو و هویج بندازید من یه بار مرغ بار کردم دیدم پیاز نداریم این کارو‌کردم خوشمزه شد مرغم البته من حرفه ای نیستم به هیچ عنوان

آغاز خوشبختی ماااااااست
0 لایک نظر دهید
17 تير 1397 | 09:25:00 ب.ظ

من چند تا نکته واسه خوشگلی سبزیجات و حفظ رنگشون بهتون میگم
*واسه پخت سوپ و سس، واسه اینکه جعفری خوش رنگ و سبز رنگ بمونه جعفری رو لحظات آخر نزدیک سرو غذا اضافه کنید. که عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود‌.
*واسه اینکه از کلم قرمز استفاده کنید.و رنگش خراب نشه موقعی که میخواهی یکم نرم بشه و بعنوان دورچین غذا ازش استفاده کنید با یکم سرکه حرارت بدید. که رنگش بنفش نمیشه و همون قرمز خوش رنگ میمونه.

0 لایک نظر دهید
17 تير 1397 | 11:13:31 ب.ظ

اگه دوست دارید قورمه سبزی خوشمزه داشته باشید وقتی سبزی میخرید به سبزی فروش بگید تره خیلی بیشتر بذاره شنبلیه و جعفری کمتر باشه که تلخ نشه و اینکه اسفناج به نسبت زیاد باشه که خیلی خوب جا بیفته.
توی قورمه سبزی بجای لیمو عمانی کامل اگه از پرپر شده لیمو استفاده کنید شیک تره اما به نظرم بدترین گزینه واسه طعم قرمه سبزی گرده لیمو هستش که بیشتر قورمه سبزی رو تلخ میکنه...
از لیمو عمانی بهتر گردغوره هست. و سماق کوهی به تجربه اش می ارزه من استفاده کردم راضی بودم همه هم خوششون اومد

0 لایک نظر دهید
  • سحر
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 41
  • عضویت: 29 خرداد 1397
19 تير 1397 | 09:36:25 ق.ظ

با اجازتون من دکترای تخصصی در تهیه آش رشته دارم، تو فامیل هر وقت کسی هوس بکنه آش رشته بخوره زنگ میزنه به من میگه نذر نداری یه آش رشته بپزی ما هم خوشحال بشیم.
اگر شما هم می‌خواهید آش رشته لذیذ و خوش طعم‌ آماده کنید: یه چند تا نکته طلایی
حبوباتی که برای پخت آش استفاده می‌شود، باید خیس‌خورده بشه، برای پخت آش نخود باید زودتر از بقیه حبوبات خیس بشه، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کنه.
بعد از این‌که حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آبش رو عوض کنید. یادتون باشد حبوبات باید با آب سرد خیس ​بشه....
برای این‌که نفخ آش اذیت‌تون نکنه، می‌تونید حبوبات را دو بار بجوشونید و هر دفعه هم آبش رو عوض کنید و دوباره آب‌جوش بریزید. تا قشنگ بپزه.
هرگز به آش رشته نمک نزنید چون هم رشته و هم کشک نمک داره اینطوری ممکنه آش شور بشه.
اگر آش‌تون رقیق شد، می‌تونید مقداری آرد رو تو یه لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، اون رو داخل آش بریزید.
یک آش خوشمزه باید خوب جابیفته پس آش را روی حرارت کم بپزید و دائم آن را هم بزنید.

0 لایک نظر دهید
  • Saba Saba
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 9
  • عضویت: 10 خرداد 1397
23 تير 1397 | 03:27:48 ب.ظ

من هروقت. مرغ درست میکنم بوی بد میده همچنان هرچندتا پیاز میندازم باز مزه بد میده البته من خودم مرغ دوس ندارم. این بار مرغ رو به تکه های خیلی ریز تقسیم کردم مث جوجه. کباب بعد با یکم آب و پیاز و نمک. و رب گذاشتم پخت خیلی مزش بهتر شد چون رب و نمک به همه جای مرغ آغشته شده بود. یه بارم به جا اینکه تکه های بزرگ مرغ رو بندازم واسه زرشک پلو مرغ رو پختم. ریش ریش کردم و دوباره با اب مرغ باقی مونده گذاشتم جوش خورد یکمم زعفرون ریختم روش. خیلی مزش خوب شده بود

0 لایک نظر دهید
  • Sim Sim
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 16
  • عضویت: 26 تير 1397
26 تير 1397 | 09:59:12 ق.ظ

من تو آشپزی خیلی حرفه ایم البته تعریف از خود نباشه. و عاشق غذا خوردنم. چند مورد رو که تو آشپزی یادمه رو مینویسم براتون
موقع خرد کردن پیاز قسمت‌ ریشه‌ پیاز را نگیرید از سمت دیگش شروع کنید به خرد کردن. اگه موقع خرد کردن پیاز زیر آب سرد بگیرید هم چشم رو نمیسوزونه کلا پیازایی که خیلی تند هستن رو اگه 24 ساعت تو آب سرد بذارید شیرین میشن.
واسه پختن کوفته بهش آرد یا تخم مرغ اضافه کنید تا وا نره
واسه پختن سوپ واسه اینکه لعاب بده یه سیب زمینی رو رنده کنید بریزید توش.
در موزد نمک بچه ها اگه زود به خورش نمک بزنید باعث میشه گوشت دیرپر شه حتما وقتی گوشت پخت نمک رو اضافه کنید. مورد بعدی برای شوپه که از اول نمک بزنید. اگه میخواید چیپس خونگی درست کنید. از اول نمک نزنید به سیب زمینی چون نرم میشه. میتونید اول چیپس رو بدون نمک درست کنید بعد یکم نمک بزنید بهش. نمکی که دونه هاش درشت نباشه تا بچسبه بهش.
در مورد سیب زمینی اگه میخواید ترد بشه بذارید تو یخچال چند ساعت و یا آب یخ.

0 لایک نظر دهید
  • سمیه
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 49
  • عضویت: 23 خرداد 1397
26 تير 1397 | 02:03:31 ب.ظ

واسه درست کردن پیتزا سعی کنید قبلش مواد رو یکم تف بدید .که نرم تر بشه. تایم کمتری توی فر بمونه که وقتی پنیرش آب شد آماده خوردن باشه.
روی خمیر رو اول با روغن و سس ربی بزنید. که خوش طعم بشه.بعدش یک پنیر بریزید، که بیشتر پف بکنه.

0 لایک نظر دهید
07 مهر 1397 | 04:29:42 ب.ظ

اگه تو خونه مامان آشپزی یاد نگرفتنی نترس عسیسم .... من خودم وقتی ازدواج کردم هیچی بلد نبودم بپزم ولی بعدا به مرور زمان یاد گرفتم ... فهمیدن ذائقه شوهر خیلی تو آشپزی مهمه ...اینکه بدونی اون چی دوست داره خیلی علاقه و انگیزه بیشتری ایجاد میکنه تا اون غذا رو به بهترین شکل ممکن درست کنی ..

0 لایک نظر دهید
  • ساحل
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 232
  • عضویت: 22 خرداد 1397
14 آذر 1397 | 06:59:55 ب.ظ

عزيزم كم كم دستت مياد سخت نيست تو اينترنتم همه چيز هست اين روزا
واسه كته همون اول روغن نريزيد بذاريد يه قل بخوره بعد بريزيد

0 لایک نظر دهید
  • ارمغان
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 291
  • عضویت: 17 مرداد 1397
15 آذر 1397 | 11:56:42 ق.ظ

سیب زمینی رو قبل از این که سرخ کنین اول بزارین تو آب جوش 15 دقیقه بعدش بزارین تو آب یخ چندتا تیکه یخ هم بزارین توش 15 دقیقه باز بمونه بعدش سرخ کنین عالیییییی می شه .

0 لایک نظر دهید
  • خانومی
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 23
  • عضویت: 21 مهر 1398
25 مهر 1398 | 08:50:00 ق.ظ
در پاسخ به Saba Saba
من هروقت. مرغ درست میکنم بوی بد میده همچنان هرچندتا پیاز میندازم باز مزه بد...

عزیزم برای اینکه مرغ طعم خوبی بده لازم هستش اول بپزیش میگن هورمون تووی بدن مرغ هاست اولیک ربع بذار بچوشه کف سفیداش که در اومد اب رو خالی کن حالا تفتش بده با پیاز وسیر و بعدش جددا در یک ظرف دیگه سسش رو درست کن. رب واب ونمک ویکم فلفل سیاه بعدش مرغ که قشنگ سرخ شد سس گفته شده در بهش اضافه کن بعدش دوتا لیوانابش کن الان میتونی فلفل دلمه ای بهش اضافه کنی وبعدش والوچه خشک یا الو یا لواشک های خونگی خیلی خشمزه میشه یک ساعت ونیم هم بذار با سوی کم قشنگ بپزه بعدش برای تزیینش هویج خورد کن بپز بعدش تفت بده بریز کنار مرغ سیب زمینی سرخ شده هم بریز .
فوق العاده میشه

باطن زندگی خودت رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن
0 لایک نظر دهید
  • Zohre_tusi
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 3
  • عضویت: 12 مهر 1400
12 مهر 1400 | 11:18:41 ب.ظ

سلام. من یه سایت پیداکردم به اسم روبه‌راه نت که داخلش آشپزی اموزش داره با ادم های مختلف به صورت انلاین همه فوت و فن ها رو میتونی بپرسی با هزینه کم.

0 لایک نظر دهید