آشپزی و خوراکی ها

تاپ ترین بحث و گفتگوها

pegah
آشپزی و خوراکی ها

فوت و فن آشپز های حرفه ای

  • 17
  • 3391
  • پاسخ دادن
pegah
بیاید اینجاااااا من آشپزیم تعریفی نداره یکم کمک کنید ببینم دستپختتون چجوری خوبه؟؟؟ من قورمه سبزی میپزم آب و سبزیش جداست. قیمه می پزم همیشه وا میره لپه ش کلافه مممم
  • 0
  • 10 تیر 1397
  • 12:19
غزل عشق
پگاه جون حتماً زیاد آشپزی نکردی و تجربه آشپزیت کمه اگه کنار مامانت کار کنی یه مدت فوری یاد میگیری.
  • 0
  • 11 تیر 1397
  • 07:51
LiLiii
منبرای خوش‌طعم شدن ماهی سرخ‌شده، چند دقیقه‌ای ماهی رو توی شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده میخوابونم. برای گرفتن بوی ماهی قبل از قرار دادن روی حرارت، آبلیمو اضافه میکنم.
  • 0
  • 12 تیر 1397
  • 08:00
نسیم77
پاستا را یک دقیقه کم تر از زمان پختی که روی بسته بندی آن نوشته شده بپزید. آن یک دقیقه را هم بگذارید برای زمانی که پاستا با سسش داخل تابه قرار است بپزد.
  • 0
  • 13 تیر 1397
  • 09:47
Elham7
کی گفته ادم کنار مامان غذا یاد میگیره من خودم بعد عروسی که همه چی اختیارش دست خودم بود یاد گرفتم خونه مامانم انقد تو آشپزخونه هی میگفت چیکار کن و نکن و ایراد میگرفت یاد نگرفتم. فوت قورمه سبزی اولش آب زیاد نریز کم هم نریز که لازم شه اب اضافه کنی زمان پخت رو تا جای ممکن طولانی کن واسه مهمون یه ساعت قبل شام خاموش کن سرد شه دوباره داغ کن که هم روغن بیاد رو هم خوشمزه تر شه
  • 0
  • 16 تیر 1397
  • 12:29
Avatar
aroosemaah
واسه پختن مرغ اگه پیاز نداشتید آلو و هویج بندازید من یه بار مرغ بار کردم دیدم پیاز نداریم این کارو‌کردم خوشمزه شد مرغم البته من حرفه ای نیستم به هیچ عنوان
  • 0
  • 16 تیر 1397
  • 22:21
محبوبااا محبوبااا
من چند تا نکته واسه خوشگلی سبزیجات و حفظ رنگشون بهتون میگم:stuck_out_tongue_closed_eyes: *واسه پخت سوپ و سس، واسه اینکه جعفری خوش رنگ و سبز رنگ بمونه جعفری رو لحظات آخر نزدیک سرو غذا اضافه کنید. که عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود‌. *واسه اینکه از کلم قرمز استفاده کنید.و رنگش خراب نشه موقعی که میخواهی یکم نرم بشه و بعنوان دورچین غذا ازش استفاده کنید با یکم سرکه حرارت بدید. که رنگش بنفش نمیشه و همون قرمز خوش رنگ میمونه.
  • 0
  • 17 تیر 1397
  • 16:55
ساناز ناناز
اگه دوست دارید قورمه سبزی خوشمزه داشته باشید وقتی سبزی میخرید به سبزی فروش بگید تره خیلی بیشتر بذاره شنبلیه و جعفری کمتر باشه که تلخ نشه و اینکه اسفناج به نسبت زیاد باشه که خیلی خوب جا بیفته. توی قورمه سبزی بجای لیمو عمانی کامل اگه از پرپر شده لیمو استفاده کنید شیک تره اما به نظرم بدترین گزینه واسه طعم قرمه سبزی گرده لیمو هستش که بیشتر قورمه سبزی رو تلخ میکنه... از لیمو عمانی بهتر گردغوره هست. و سماق کوهی به تجربه اش می ارزه من استفاده کردم راضی بودم همه هم خوششون اومد
  • 0
  • 17 تیر 1397
  • 18:43
سحر
با اجازتون من دکترای تخصصی در تهیه آش رشته دارم، تو فامیل هر وقت کسی هوس بکنه آش رشته بخوره زنگ میزنه به من میگه نذر نداری یه آش رشته بپزی ما هم خوشحال بشیم. اگر شما هم می‌خواهید آش رشته لذیذ و خوش طعم‌ آماده کنید: یه چند تا نکته طلایی:grin: حبوباتی که برای پخت آش استفاده می‌شود، باید خیس‌خورده بشه، برای پخت آش نخود باید زودتر از بقیه حبوبات خیس بشه، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کنه. بعد از این‌که حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آبش رو عوض کنید. یادتون باشد حبوبات باید با آب سرد خیس ​بشه.... برای این‌که نفخ آش اذیت‌تون نکنه، می‌تونید حبوبات را دو بار بجوشونید و هر دفعه هم آبش رو عوض کنید و دوباره آب‌جوش بریزید. تا قشنگ بپزه. هرگز به آش رشته نمک نزنید چون هم رشته و هم کشک نمک داره اینطوری ممکنه آش شور بشه. اگر آش‌تون رقیق شد، می‌تونید مقداری آرد رو تو یه لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، اون رو داخل آش بریزید. یک آش خوشمزه باید خوب جابیفته پس آش را روی حرارت کم بپزید و دائم آن را هم بزنید.
  • 0
  • 19 تیر 1397
  • 05:06
Avatar
Saba Saba
من هروقت. مرغ درست میکنم بوی بد میده همچنان هرچندتا پیاز میندازم باز مزه بد میده البته من خودم مرغ دوس ندارم. این بار مرغ رو به تکه های خیلی ریز تقسیم کردم مث جوجه. کباب بعد با یکم آب و پیاز و نمک. و رب گذاشتم پخت خیلی مزش بهتر شد چون رب و نمک به همه جای مرغ آغشته شده بود. یه بارم به جا اینکه تکه های بزرگ مرغ رو بندازم واسه زرشک پلو مرغ رو پختم. ریش ریش کردم و دوباره با اب مرغ باقی مونده گذاشتم جوش خورد یکمم زعفرون ریختم روش. خیلی مزش خوب شده بود
  • 0
  • 23 تیر 1397
  • 10:57
Avatar
خانومی
عزیزم برای اینکه مرغ طعم خوبی بده لازم هستش اول بپزیش میگن هورمون تووی بدن مرغ هاست اولیک ربع بذار بچوشه کف سفیداش که در اومد اب رو خالی کن حالا تفتش بده با پیاز وسیر و بعدش جددا در یک ظرف دیگه سسش رو درست کن. رب واب ونمک ویکم فلفل سیاه بعدش مرغ که قشنگ سرخ شد سس گفته شده در بهش اضافه کن بعدش دوتا لیوانابش کن الان میتونی فلفل دلمه ای بهش اضافه کنی وبعدش والوچه خشک یا الو یا لواشک های خونگی خیلی خشمزه میشه یک ساعت ونیم هم بذار با سوی کم قشنگ بپزه بعدش برای تزیینش هویج خورد کن بپز بعدش تفت بده بریز کنار مرغ سیب زمینی سرخ شده هم بریز . فوق العاده میشه
  • 0
  • 25 مهر 1398
  • 05:20