- pegah
- کاربر
- تعداد پست ها: 16
- عضویت: 01 ارديبهشت 1397
فوت و فن آشپز های حرفه ای
بیاید اینجاااااا من آشپزیم تعریفی نداره یکم کمک کنید ببینم دستپختتون چجوری خوبه؟؟؟ من قورمه سبزی میپزم آب و سبزیش جداست. قیمه می پزم همیشه وا میره لپه ش کلافه مممم
- غزل عشق
- کاربر
- تعداد پست ها: 28
- عضویت: 28 خرداد 1397
پگاه جون حتماً زیاد آشپزی نکردی و تجربه آشپزیت کمه اگه کنار مامانت کار کنی یه مدت فوری یاد میگیری.
- LiLiii
- کاربر
- تعداد پست ها: 45
- عضویت: 23 خرداد 1397
منبرای خوشطعم شدن ماهی سرخشده، چند دقیقهای ماهی رو توی شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیبزمینی رنده شده میخوابونم.
برای گرفتن بوی ماهی قبل از قرار دادن روی حرارت، آبلیمو اضافه میکنم.
- نسیم77
- کاربر
- تعداد پست ها: 27
- عضویت: 28 خرداد 1397
پاستا را یک دقیقه کم تر از زمان پختی که روی بسته بندی آن نوشته شده بپزید. آن یک دقیقه را هم بگذارید برای زمانی که پاستا با سسش داخل تابه قرار است بپزد.
- Elham7
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
- عضویت: 02 ارديبهشت 1397
کی گفته ادم کنار مامان غذا یاد میگیره
من خودم بعد عروسی که همه چی اختیارش دست خودم بود یاد گرفتم خونه مامانم انقد تو آشپزخونه هی میگفت چیکار کن و نکن و ایراد میگرفت یاد نگرفتم.
فوت قورمه سبزی اولش آب زیاد نریز کم هم نریز که لازم شه اب اضافه کنی زمان پخت رو تا جای ممکن طولانی کن واسه مهمون یه ساعت قبل شام خاموش کن سرد شه دوباره داغ کن که هم روغن بیاد رو هم خوشمزه تر شه
- aroosemaah
- کاربر
- تعداد پست ها: 24
- عضویت: 08 خرداد 1397
واسه پختن مرغ اگه پیاز نداشتید آلو و هویج بندازید من یه بار مرغ بار کردم دیدم پیاز نداریم این کاروکردم خوشمزه شد مرغم البته من حرفه ای نیستم به هیچ عنوان
آغاز خوشبختی ماااااااست
- محبوبااا محبوبااا
- کاربر
- تعداد پست ها: 64
- عضویت: 28 خرداد 1397
من چند تا نکته واسه خوشگلی سبزیجات و حفظ رنگشون بهتون میگم
*واسه پخت سوپ و سس، واسه اینکه جعفری خوش رنگ و سبز رنگ بمونه جعفری رو لحظات آخر نزدیک سرو غذا اضافه کنید. که عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.
*واسه اینکه از کلم قرمز استفاده کنید.و رنگش خراب نشه موقعی که میخواهی یکم نرم بشه و بعنوان دورچین غذا ازش استفاده کنید با یکم سرکه حرارت بدید. که رنگش بنفش نمیشه و همون قرمز خوش رنگ میمونه.
- ساناز ناناز
- کاربر
- تعداد پست ها: 27
- عضویت: 21 خرداد 1397
اگه دوست دارید قورمه سبزی خوشمزه داشته باشید وقتی سبزی میخرید به سبزی فروش بگید تره خیلی بیشتر بذاره شنبلیه و جعفری کمتر باشه که تلخ نشه و اینکه اسفناج به نسبت زیاد باشه که خیلی خوب جا بیفته.
توی قورمه سبزی بجای لیمو عمانی کامل اگه از پرپر شده لیمو استفاده کنید شیک تره اما به نظرم بدترین گزینه واسه طعم قرمه سبزی گرده لیمو هستش که بیشتر قورمه سبزی رو تلخ میکنه...
از لیمو عمانی بهتر گردغوره هست. و سماق کوهی به تجربه اش می ارزه من استفاده کردم راضی بودم همه هم خوششون اومد
- سحر
- کاربر
- تعداد پست ها: 41
- عضویت: 29 خرداد 1397
با اجازتون من دکترای تخصصی در تهیه آش رشته دارم، تو فامیل هر وقت کسی هوس بکنه آش رشته بخوره زنگ میزنه به من میگه نذر نداری یه آش رشته بپزی ما هم خوشحال بشیم.
اگر شما هم میخواهید آش رشته لذیذ و خوش طعم آماده کنید: یه چند تا نکته طلایی
حبوباتی که برای پخت آش استفاده میشود، باید خیسخورده بشه، برای پخت آش نخود باید زودتر از بقیه حبوبات خیس بشه، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد میکنه.
بعد از اینکه حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آبش رو عوض کنید. یادتون باشد حبوبات باید با آب سرد خیس بشه....
برای اینکه نفخ آش اذیتتون نکنه، میتونید حبوبات را دو بار بجوشونید و هر دفعه هم آبش رو عوض کنید و دوباره آبجوش بریزید. تا قشنگ بپزه.
هرگز به آش رشته نمک نزنید چون هم رشته و هم کشک نمک داره اینطوری ممکنه آش شور بشه.
اگر آشتون رقیق شد، میتونید مقداری آرد رو تو یه لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، اون رو داخل آش بریزید.
یک آش خوشمزه باید خوب جابیفته پس آش را روی حرارت کم بپزید و دائم آن را هم بزنید.
- Saba Saba
- کاربر
- تعداد پست ها: 9
- عضویت: 10 خرداد 1397
من هروقت. مرغ درست میکنم بوی بد میده همچنان هرچندتا پیاز میندازم باز مزه بد میده البته من خودم مرغ دوس ندارم. این بار مرغ رو به تکه های خیلی ریز تقسیم کردم مث جوجه. کباب بعد با یکم آب و پیاز و نمک. و رب گذاشتم پخت خیلی مزش بهتر شد چون رب و نمک به همه جای مرغ آغشته شده بود. یه بارم به جا اینکه تکه های بزرگ مرغ رو بندازم واسه زرشک پلو مرغ رو پختم. ریش ریش کردم و دوباره با اب مرغ باقی مونده گذاشتم جوش خورد یکمم زعفرون ریختم روش. خیلی مزش خوب شده بود
- Sim Sim
- کاربر
- تعداد پست ها: 16
- عضویت: 26 تير 1397
من تو آشپزی خیلی حرفه ایم البته تعریف از خود نباشه. و عاشق غذا خوردنم. چند مورد رو که تو آشپزی یادمه رو مینویسم براتون
موقع خرد کردن پیاز قسمت ریشه پیاز را نگیرید از سمت دیگش شروع کنید به خرد کردن. اگه موقع خرد کردن پیاز زیر آب سرد بگیرید هم چشم رو نمیسوزونه کلا پیازایی که خیلی تند هستن رو اگه 24 ساعت تو آب سرد بذارید شیرین میشن.
واسه پختن کوفته بهش آرد یا تخم مرغ اضافه کنید تا وا نره
واسه پختن سوپ واسه اینکه لعاب بده یه سیب زمینی رو رنده کنید بریزید توش.
در موزد نمک بچه ها اگه زود به خورش نمک بزنید باعث میشه گوشت دیرپر شه حتما وقتی گوشت پخت نمک رو اضافه کنید. مورد بعدی برای شوپه که از اول نمک بزنید. اگه میخواید چیپس خونگی درست کنید. از اول نمک نزنید به سیب زمینی چون نرم میشه. میتونید اول چیپس رو بدون نمک درست کنید بعد یکم نمک بزنید بهش. نمکی که دونه هاش درشت نباشه تا بچسبه بهش.
در مورد سیب زمینی اگه میخواید ترد بشه بذارید تو یخچال چند ساعت و یا آب یخ.
- سمیه
- کاربر
- تعداد پست ها: 49
- عضویت: 23 خرداد 1397
واسه درست کردن پیتزا سعی کنید قبلش مواد رو یکم تف بدید .که نرم تر بشه. تایم کمتری توی فر بمونه که وقتی پنیرش آب شد آماده خوردن باشه.
روی خمیر رو اول با روغن و سس ربی بزنید. که خوش طعم بشه.بعدش یک پنیر بریزید، که بیشتر پف بکنه.
- عسل بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 75
- عضویت: 07 مهر 1397
اگه تو خونه مامان آشپزی یاد نگرفتنی نترس عسیسم .... من خودم وقتی ازدواج کردم هیچی بلد نبودم بپزم ولی بعدا به مرور زمان یاد گرفتم ... فهمیدن ذائقه شوهر خیلی تو آشپزی مهمه ...اینکه بدونی اون چی دوست داره خیلی علاقه و انگیزه بیشتری ایجاد میکنه تا اون غذا رو به بهترین شکل ممکن درست کنی ..
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
- عضویت: 22 خرداد 1397
عزيزم كم كم دستت مياد سخت نيست تو اينترنتم همه چيز هست اين روزا
واسه كته همون اول روغن نريزيد بذاريد يه قل بخوره بعد بريزيد
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
- عضویت: 17 مرداد 1397
سیب زمینی رو قبل از این که سرخ کنین اول بزارین تو آب جوش 15 دقیقه بعدش بزارین تو آب یخ چندتا تیکه یخ هم بزارین توش 15 دقیقه باز بمونه بعدش سرخ کنین عالیییییی می شه .
- خانومی
- کاربر
- تعداد پست ها: 23
- عضویت: 21 مهر 1398
من هروقت. مرغ درست میکنم بوی بد میده همچنان هرچندتا پیاز میندازم باز مزه بد...
عزیزم برای اینکه مرغ طعم خوبی بده لازم هستش اول بپزیش میگن هورمون تووی بدن مرغ هاست اولیک ربع بذار بچوشه کف سفیداش که در اومد اب رو خالی کن حالا تفتش بده با پیاز وسیر و بعدش جددا در یک ظرف دیگه سسش رو درست کن. رب واب ونمک ویکم فلفل سیاه بعدش مرغ که قشنگ سرخ شد سس گفته شده در بهش اضافه کن بعدش دوتا لیوانابش کن الان میتونی فلفل دلمه ای بهش اضافه کنی وبعدش والوچه خشک یا الو یا لواشک های خونگی خیلی خشمزه میشه یک ساعت ونیم هم بذار با سوی کم قشنگ بپزه بعدش برای تزیینش هویج خورد کن بپز بعدش تفت بده بریز کنار مرغ سیب زمینی سرخ شده هم بریز .
فوق العاده میشه
باطن زندگی خودت رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن
- Zohre_tusi
- کاربر
- تعداد پست ها: 3
- عضویت: 12 مهر 1400
سلام. من یه سایت پیداکردم به اسم روبهراه نت که داخلش آشپزی اموزش داره با ادم های مختلف به صورت انلاین همه فوت و فن ها رو میتونی بپرسی با هزینه کم.