- marymoh3n
- کاربر
- تعداد پست ها: 44
رستوران موزیک زنده
رستوران موزیک زنده خوب و پر انرژی سمت غرب کجا رو پیشنهاد میدین؟هم غذاش خوب باشه هم پر انرژی باشه خیلی هم قلیون نکشن
- bita
- کاربر
- تعداد پست ها: 22
غرب تهران که رستوران سنتی زیاده
اما به نظر من شهربانو توی دادمان شهرک غرب از همه بهتره
- نعنا
- کاربر
- تعداد پست ها: 10
رستوران ستارگان که تو سپهره هم خوبه ها. به جز اون هم یه رستوران تو وزرا هست که خیلی خوبه. اسمش یادم نمیاد. سنتیه.
بهترینها باید ببارد...
- حمیرا
- کاربر
- تعداد پست ها: 5
یه رستوران کرمانشاهی به نام کازیوه تو شهرک غرب هست جون میده برای تولد و عشقولی بازی
- nooshin
- کاربر
- تعداد پست ها: 24
رستوران با پیانو میشناسید؟ واسه پدر همسری میخوام. بازنشست شده میخواد به مناسبتش بریم رستوران. اهل جنگولک بازی و دست و جیغ و اینا نیستن خونوادش همینکه پیانو باشه بهتره
My love for him will live even when I die. It`s really timeless.
- ziba
- کاربر
- تعداد پست ها: 23
نوشین جان من نایب وزرا رفتم دو ساعت اون سالنی که پیانو داره رو رزرو کرده بودیم واسه عقد خواهرم. سلفش هم نزدیکه. ولی اون موقع یکم تاریک بود محیطش قضیه واسه سه سال پیشه الان شاید تغییر کرده باشه اون موقع ما خیلی راضی بودیم
- azade
- کاربر
- تعداد پست ها: 23
توی آریاشهر یه رستوران هست اسمش هزار و یک شب
موزیکش خوبه اما تا دلت بخواد دزد و کلاش هستن
- pegah
- کاربر
- تعداد پست ها: 16
سفره خانه سنتی باغ صباسمت شرق تهران تو ملک شریعتی. من یه بار رفتم خوب بود بدک نبود
- elnaz
- کاربر
- تعداد پست ها: 79
رستوران هزارویک شب من هم رفتم خوب بود
- نسیم77
- کاربر
- تعداد پست ها: 27
رستوران طرقبه توی یوسف آباد هم خیلی خوبه ما بیشتر موقع ها مراسمی ، مهمونی داشته باشیم. اونجا میریم.
- محبوبااا محبوبااا
- کاربر
- تعداد پست ها: 64
یه رستوران خوب هست توی خیابون ولیعصر سمت پارک ساعی رستوران سنتی حوض خونه که هم غذاهاش خیلی خوبه هم رفتار پرسنلش ، خیلی مودب و مهربون هستن هم موزیکش خیلی شاد و عالیه من چند وقت پیش جشن تولد شوشو رو اونجا گرفتم خیلی به هممون خوش گذشت.
- ساناز ناناز
- کاربر
- تعداد پست ها: 27
یه رستوران هست نزدیک محل کارم توی امیرآباد
خیلی از قدیم معروف بوده و کارش بد نیست اما قیمتش نسبت به عرف رستوران های موزیک زنده یکم بالاست.
اسم رستوران دالون دراز روبروی بیمارستان قلب هستش جای پارکش زیاد خوب نیست.اما موزیکش خوبه
- yasamin
- کاربر
- تعداد پست ها: 35
رستوران عالی قاپو هم از قدیم معروف بوده. من نرفتم کسی رفته بگه چطوره؟ فقط غذای هندی دارن؟ موزیکش چجوریه؟ شنیدم لوکسه. تو فیلم خالتور هم نشون داد اما نمیشه از اون فیلم نتیجه گیری کرد. کمک میکنید بهم؟
- سحر
- کاربر
- تعداد پست ها: 41
سفره خونه سنتی هرمز عالیه توی خیابون کریم خان غذاهای عربی فوق العاده . موزیک باحال . چای و قلیون مشتی
من چند باری که رفتم خیلی بهم چسبیده . قبلاً که یکی از خواننده های قبل از انقلاب به اسم وفا اونجا میخوند.اون خواننده عربی معروف هست اسمش الان یادم نیست اونم فیکس اونجا بود.محیطش خیلی خودمونی و راحته
- Sim Sim
- کاربر
- تعداد پست ها: 16
رستوران عالی قاپو قبلا خوب بود الان خیلی بد شده. کیفیت غذا نسبت به قیمت واقعا خوب نیست.خواننده صداش بد نیست. یه نکته منفی که داره اینه شما به ازای هر نفر که میاد رستوران حتما باید غذا سفارش بدین. البته اطلاعات من واسه سال قبله. نمیدونم تغییر کرده یا نه
رستوران بابا قدرت هم چند ماه پیش رفتم که اونم غذاش خوب نبود ولی موسیقیش خوب بود
رستوران هزار دستان شریعتی سطح موسیقیش پایین بود غذاش خوب بود اما یه ویژگی خیلی منفیش این بود که ظرفهاشون مو چسبیده بود بهش. یعنی یکی دوتا نه. از ده نفری که ما بودیم نصفمون تو سالاد و غذامون پرز و مو بود که اونم کف ظرف بود نه تو غذا حالمون خیلی بد شد و بهشون گفتیم خواهش کردن که بقیه نفهمن! به جاش واسه عذرخواهی آجیل آوردن
- Shaghayegh69
- کاربر
- تعداد پست ها: 25
رستوران سروستان دریاچه چیتگر رفته بودیم چند هفته پیش با همسرم غذاش خیلی خوب بود ولی من حالم زیاد خوب نبود موسیقیش رو اعصابم بود نمیدونم به خاطر حال بد من بود یا موسیقیش بد بوده. ولی طعم غذاش خوب بود. از لحاظ غذایی پیشنهاد میدم. جاش هم خوبه میتونید قبلش برید بگردید تو دریاچه بعد برید رستوران
من روزای خوبو جذب میکنم عروسی شهریور 97
- عسل بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 75
رستوران عالی قاپو توی خیابون گاندی بهترین و معروف ترین موزیک زنده رو داره تو ایران و اینکه خیلی از مهموناش خارجین ... غذاشم هم بدک نیست ولی فوق العاده گرونه
- مهدیه
- کاربر
- تعداد پست ها: 29
رستوران کرمانشاهی تو شهرک غرب هست اسمش یادم رفته. یه اقای نابینا میان پیانو میزنن. خیلی احساسیه....
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
شهربانو تو دادمان خوبه من واسه عقدم رفتم
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
رستوران عالی قاپو، عقیق ، هتل فردوسی خیلی خوبن گیلار هم خوبه این جاها قلیون اصلا نداره کاملا مناسب خانواده هست
- نسیم
- کاربر
- تعداد پست ها: 106
بچه ها اصفهان هم رستورات خوب با موسیقی معرفی کنید. ما هفته دیگه میریم
هر چیز که در جستن آنی آنی
- یگانه
- کاربر
- تعداد پست ها: 14
رستوران شهربانو خوبه و فضای خوبی هم داره
- Dr.mina
- کاربر
- تعداد پست ها: 19
بچه ها رستوران سیمرغ عباس آباد که نتبرگ هم میذاره نریییییییییییییییییییییییییید. دزدن. افتضاحه خیلی خیلی بد شده. قبلا اینجوری نبود. غذاشون کم و شور شده. میز اردورشون دیگه مفصل نیست.
موقع برش کیک اومدن بالا سر دوستم و شوهرش که سالگرد ازدواجشون بود نمیرفتن. همون موقع می گفتن باید تسویه حساب کنید. تو همه فیلماشون آقاهه افتاده گیر داده باید بذاری دویست تومن بیشتر بکشم برم. از اون به بعد کلا تو فیلما عصبی هستن. اگه واسهخ پولتون و وقتتون ارزش قائلید نرید به هیچ وجه.
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
دوستان رستوران سندباد هم گفتم بیام معرفی کنم که عالیه هم غذای هم موزیکش که صدای این آقا یکههههه .... حتما حتما برین کلی خوش بگذرونین .
- asmanaran
- کاربر
- تعداد پست ها: 3
به نظر من شهربانو توی دادمان شهرک غرب عالیه
آسمان آران آسمان زیبایی ها
- asmanaran
- کاربر
- تعداد پست ها: 3
به نظر من شهربانو توی دادمان شهرک غرب عالیه
آسمان آران آسمان زیبایی ها
- ایمان
- کاربر
- تعداد پست ها: 1
best
- sarabi
- کاربر
- تعداد پست ها: 2
من رستوران آقای کباب لاهیجان رو پیشنهاد میدم به جز غذاهای عالیش این رستوران همراه با موسیقی زنده است. این رستوران در محدوده لیالستان و خیابان لنگرود _لاهیجان واقع شده. آدرس دقیق ترش تو سایتشون هست. www.aghayekabab.com