- niloofar
- کاربر
- تعداد پست ها: 14
اتو پرس
من از جهیزیه ریدنم گذشته. تو جهیزیه فقط اتو بخار داشتم الان میخوام اتو پرس بخرم کاربرد داره واقعا یا فقط از دور دل میبره؟
- آیدا
- کاربر
- تعداد پست ها: 10
اتو پرسی چندان کارردی نداره. شایدم داشته باشه ولی کار باهاش واردیت میخواد گرونم هست تازه
- Saba Saba
- کاربر
- تعداد پست ها: 9
اتو پرس خوب زیر یه میلیون نیست. اگه بودجه دارید بخرید ولی کنارش حتما یه اتوی عادی هم بذارید
- النازی
- کاربر
- تعداد پست ها: 13
اتو پرس کار باهاش سخته اکثر آقایون نمیتونند باهاش کار کنند و راحت نیستند اینطوری همه کارهای اتویی میفته گردن خودت
- Shaghayegh69
- کاربر
- تعداد پست ها: 25
من اتوپرس خریدم خیلی پشیمونم هنوز عروسی نکردیم استفاده کنم ولی یک و نیم هزینه کردم بعدش پشیمون شدم چون خونمون کوچیکه جا نداره نمیدونم کجا بذارمش
من روزای خوبو جذب میکنم عروسی شهریور 97
- گلستانه
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
آخه با این مشغله ای که همه خانوم ها دارند دیگه کی میرسه لباس تو خونه اتو کنه به نظر من همون اتو معمولی کافیه کار راه اندازه ، جاگیر هم نیست. جای یه وسیله خوشگل رو تو خونه میگیره
- مهرزاد
- کاربر
- تعداد پست ها: 52
من که هرکی دیدم خیلی راضیه، میگه خیلی سریع اتو میکند و کار راه اندازه به مچ دست هم فشار نمیاد
- محبوبااا محبوبااا
- کاربر
- تعداد پست ها: 64
اگه خونت بزرگه بگیر ..
دوستای من که دارن خیلی راضی هستن میگن خیلی تند تند اتو میشه
- مهرانه
- کاربر
- تعداد پست ها: 17
من که اصلا فکر نمیکنم انقدر خونمون جا داشته باشه که یه فضایی رو به اتو پرسی بدم. از طرفی الان که هنوز نرفتم خونه خودم همیشه مانتوهامو ... میدم اتوشویی هیچ وقت خودم اتو نمیکنم. فکر کنم بعدا هم خودم حال اتو کردن نداشته باشم که الکی بخوام هزینه اتو پرسی بدم.
- nooshin
- کاربر
- تعداد پست ها: 24
اتو پرسی چه مارکی خوبه بچه ها؟ من میخوام بخرم اگه بودجه م برسه. چون همسرم تو خونشون دارن خیلی خوشش میاد از کار باهاش
My love for him will live even when I die. It`s really timeless.
- ziba
- کاربر
- تعداد پست ها: 23
نوشین جونم اتوپرس مارک ژانومه مامانم داره راضیه. ولی واسه اتو کردن یقه و سرشونه پیراهن اذیت میشه باز میره سراغ اتوی معمولیش
- ساحارا
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
من اتو پرس شنیدم برند بکو خوبه. ولی خودم میخوام از این اتو وخزن دارها بخرم. کاربردی تره شما هم بنظرم اگه میخواید هزینه کنید یا مخزن دار بخرید یا معمولی جنس خوب
- غزل عشق
- کاربر
- تعداد پست ها: 28
مامانم چون دستاش درد میکنه چند ماهی هست اتو پرس خریده خیلی خوبه خیلی راحته مگه میخواهید آپالو هوا کنید میگید خیلی سخته ...
خیلی راحته چون چند دقیقه چند تا لباس اتو میکنید.
- Melani
- کاربر
- تعداد پست ها: 19
یک سری از وسایل بودنشون مطمئنا بهتر از نبودنشونه در دو صورت یکی اینکه. فضاشو داشته باشید یکی پولشو. اتو پرس هم استثنا نیست. اگه پول دارید بخرید ولی حتما یه اتوی ساده کنارش تهیه کنید. اتوی مخزندار به نظر من از هردوی اینها بهتره ولی گرونتر در میاد. اتوهای مخزندار زیرشون مخزن آب داره که اتوکشیش عین اتوشویی های بیرونه و میتونید ازش در قسمتهای مختلف لباس حتی یقه استفاده کنید
- سحر
- کاربر
- تعداد پست ها: 41
منم شنیدم کسایی که خیلی اتو کشیده هستن و زیاد لباس تو خونه اتو میکنن اما دوست دارن لباساشون مثل اتوشویی های بیرون اتو بشه از این اتو مخزندار میگیرن. هم سرعت اتو کردنش خیلی بالاست.عمودی خیلی خوب اتو میکنه. خاصیت ضد رسوب زدایی داره. جا گیر هم نیست مثل این اتو های پرسی ها. یه میز تاشو میگیری میذاری توی کمد دیواری .
- mismehri
- کاربر
- تعداد پست ها: 6
مصرف برق اتو پرس حداقل 4 برابر اتوی عادی هست . اتو پرس نگیرید . هم به صرفه نیست و هم دقت نداره
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
من هر كسي رو ديدم اتو پرس داشته ازش راضي نبوده اتو بخار كافيه و كار راه بندازتره
- یگانه
- کاربر
- تعداد پست ها: 14
هزینه بیخودیه به نظر من و هم اینکه جای زیادی رو میگیره. کار کردن باهاشم سخته مخصوصا برای اتو کردن لباسای زنونه که انحنا و چینو... دارند و از اتو کشیدن کلا پشیمونت میکنه
- mitrasadat
- کاربر
- تعداد پست ها: 124
من از جهیزیه ریدنم گذشته. تو جهیزیه فقط اتو بخار داشتم الان میخوام اتو پرس...
یه دور بخون ببین چی نوشتی :))
- نسیم
- کاربر
- تعداد پست ها: 106
یه دور بخون ببین چی نوشتی :))
هر چیز که در جستن آنی آنی
- احسان
- کاربر
سایت فروش لوازم خانگی پرشیلا یه سایت خوب و معتبر هستش پیشنهاد میکنم یه سر بزنید:
www.pershila.ir
- احسان
- کاربر
سایت فروش لوازم خانگی پرشیلا یه سایت خوب و معتبر هستش پیشنهاد میکنم یه سر بزنید:
www.pershila.ir