- Dr.mina
- کاربر
- تعداد پست ها: 19
تلویزیون 4k یا full HD
بچه ها بنظرتون تی وی واجبه 4kداشته باشه من دلم میخواد تلویزیون بزرگتر بگیریم همسرم میگه تکنولوژیش مهمتره شما چی کارکردید تو خرید تلویزیون؟ اینم بپرسم بنظر شما این تی وی خمیده ها می ارزه با اون اختلاف قیمت؟
- niloofar
- کاربر
- تعداد پست ها: 14
من نظرم اینه تلویزیونبزرگتری بگیرید تا تلویزیون با تکنولوژی بالاتر. ما تی ویمون 4کی داره ولی اصلا کاربرد نداره.
- آیدا
- کاربر
- تعداد پست ها: 10
تلویزیونهای خمیده واسه اینه که کسایی که کنار تی وی میشینن هم خوب ببینن تی وی رو. ولی بنظر من هم بزرگتر بودن تی وی مهمتره سه بعدی بودن هم خیلی مهم نیست چون فیلمای سه بعدی تی وی هم چندان زیاد نیست که واسش انقد هزینه کنید
- مه بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 37
هرچی بگیری 3 سال دیگه تکنولوژی بهترش اومده و اینی که داری دمده شده. بزرگ و خوشگلشو بگیر سامسونگ هم بگیر واقعا تلویزیونای خوبی داره
- مه بانو
- کاربر
- تعداد پست ها: 37
شما دکتر چی هستین>؟
- ساحارا
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
خواهر من پشیمونه میگه کاش تلویزیون بزرگتر ال ای دی میگرفت به جای کرو. خونشو عوض کرده سالنش بزرگ تره. بزرگ بگیرید و کیفبت تصویرش هم خوب باشه رنگا طبیعی باشه. ال جی و سامسونگ خوبن هردو.ولی ایکس ویژن ارزونتره نمیدونم کیفیتش چطوره
- گلستانه
- کاربر
- تعداد پست ها: 36
آخه الان کی دیگه تلویزیون نگاه میکنه ما که اصلا وقت دیدن تلویزیون نداریم چی بشه آخر شب یه تایمی خبر نگاه کنیم. به نظر من ارزش نداره پول تلویزیون دادن. چون الان خونه هر چی هم بزرگ باشه یه قسمتی رو که حدوداً 20 متر هم باشه بیشتری ها میکنند محل TV
- مهرزاد
- کاربر
- تعداد پست ها: 52
وای بچه ها خیلی این تلویوزیون های جدید خوشگلند.اما شوشو من میگه من انقدر واسه لوازم صوتی تصویری هزینه نمیکنم.
- محبوبااا محبوبااا
- کاربر
- تعداد پست ها: 64
تلویزیون4k خیلی خوبه
واسه ما سامسونگ مدل 50MU7980 سايز 50 اينچ
از دیجی کالا گرفتیم راضی ام
- مهرانه
- کاربر
- تعداد پست ها: 17
من که به شوشو گفتم حتما باید 4k بخری اونم سایز بزرگ
چون خیلی خوشگلن
- nooshin
- کاربر
- تعداد پست ها: 24
مهرانه جون 4k به معنی اینه علاوه بر فول اچ دی تصاویر 4k هم نشون میده. ربطی به خوشگلی نداره
ما 55 اینچ میخریم نه کوچیکه نه خیلی بزرگه سالن ما حدود 40 متره به نظرم خوب باشه واسش
My love for him will live even when I die. It`s really timeless.
- shahlaaaaaaaaa
- کاربر
- تعداد پست ها: 32
ولی بنظر من که خوبه 3 d داشته باشه مخصوصا اگه میخواید زود بچه دار شید یا بچه ای تو خونواده دارید براش خیلی جالبه
هرچند همسر من بیشتر از بچه ها جذب فیلمای سه بعدی میشه
- Melani
- کاربر
- تعداد پست ها: 19
تلویزیون و سینما خانگی رو از یه مارک بگیرید تلویزیون ما سامسونگه سینما خانگیمون ال جی. اگه تی وی هم ال جی بود میتونستیم با یه گزینه به هم وصلشون کنیم اما الان مجبور شدیم کابل اپتیک تهیه کنیم. تلویزیون خیلی مهمه کوچیک باشه اعصاب خورد کنه بزرگ بگیرید ولی متناسب با سالن. سالن بیست متری تی وی 60اینچی بذارید هم چشماتون اذیت میشه هم تو دکوراسیون جالب نیست به نظر من
- mismehri
- کاربر
- تعداد پست ها: 6
وقتی هنوز فیلم 4k نداریم چه کاریه تلویزیون 4k میخرید؟!!! فروشنده ها میگن یه روزی بلخره میاد تکنولوژیش . اصلا ارزش پولش رو نداره . تا میتونین Tv بزرگ بخرید ولی اصلا در گیر curve بودن ( منحنی) و یا تکنولوژیش نشین
- ارمغان
- کاربر
- تعداد پست ها: 291
تو خرید تلویزیون به این مسئله دقت کنین که فرستنده باید 1 سری امکانات رو داشته باشه تا گیرنده از قابلیت هاش استفاده کنه و تصویر بهتری به شما بده . امروز کشور ما 1 سری از این قابلیت ها رو نداره یعنی بین 4k و UHD هیچ تفاوتی نیست فقط رزولوشن تصویر مهمه که اون هم وقتی دارین می خرین به اون توجه کنین .
1 نکته که تو خرید تلویزیون برای خانم ها خیلی خیلی مهم و کاربردی هست یکپارچه بودن پشت اونه یعنی از نظره نظافت و ظاهری آراسته خیلی خیلی امتیازه مثبتی هست .
خمیده بودن و صاف بودن 1 نکته خیلی خیلی سلیقه ایی هست . ولی اینم باید در نظر گرفت که کم کم 10-15 سال این دستگاه قرار هست کار کنه براتون ... پس امکان این که خمیده از مد بیافتد خیلی بیشتر هست ... همیشه می گن سادگی بهتر هست ... به نظر من اهمیتی نداره آدم به خاطر چیزی که زیاد فرقی نداره تو کیفیت و امکان از مد افتادنش زیاد هست پول اضافه تر بده .
- ساحل
- کاربر
- تعداد پست ها: 232
به نظر من بزرگي مهمتره
- ali077
- کاربر
- تعداد پست ها: 13
تلویزیون بزرگ همیشه بهتره ولی یکی از مهم ترین موارد در خرید تلویزیون دکوراسیون و طراحی داخلی منزل شماسیت
به نظرم یه سر به این سایت بزنین
https://taav.ir
- خانواده_گل_نیلوفر
- کاربر
- تعداد پست ها: 1
توضیح کیفیت تصویر رو تو سایت فروشگاه آلیار توضیح داده . راحت میتونی هم از راهنمایش استفاده کنی و هم اینکه راحت خرید کنی . تخفیفاتشون هم عالیه (http://alyar.ir)
https://alyar.ir/category/خانه-و-آشپزخانه-ctg/لوازم-خانگی/تلویزیون-ctg/
- ahanresan
- کاربر
- تعداد پست ها: 1
سلام برای استعلام فوری قیمت میلگرد آهن رسان را ببینید