بچه ها من از وقتی ازدواج کردم نود درصد فکرم مشغول اینه که غذا چی درست کنم که تکراری هم نباشه. مخصوصا شوهر من صبحانه نون پنیر و این چیزا نمیخوره خیلی اذیت میشم واسه صبحانش. به جز تخم مرغ چیزی به ذهنم نمیرسه. میشه بیاید ناهار شام صبحاه هایی که تو همین روز درست کردین بگید فکر آدم باز شه
0
31 خرداد 1397
06:51
12345
لیست کن به صورت هر وعیده جداگانا
0
16 آذر 1397
21:41
yasamin
نهال شوهر من عاشق شکلات صبحانه و نوتلاست ولی بعضی وقتا واسه اینکه انقد چیزای شیرین نخوره براش تخم مرغ عسلی میکنم.نون پنیر سبزی هم سالمه هم خوشمزه
یعنی باید شما بزاری جلوش تا بخوره؟
خب شوهرت چرا واسه شما صبحانه درست نمی کنه؟؟؟؟
0
01 تیر 1397
11:39
sara.vhd
ما ناهار هویج پلو داشتیم با گوشت قلقلی
0
01 تیر 1397
11:51
ندا
من واسه شوهرم تیرامیسو درست میکنم تا دوسه روز از صبحانه درست کردن راحتم
دیشب شام کوکوی عدس داشتیم
امروز ناهار هم مهمون مامانش بودیم خورش نخود سبز درست کرده بودن
0
01 تیر 1397
11:59
ziba
ما که عادت به نون و مربا و نون و عسل و چای داریم.
امشب شام میخوام کباب تابه ای درست کنم
ظهرم عدس پلوداشتیم
0
01 تیر 1397
12:51
گلستانه
شوهر من بیشتر کره بادام زمینی، شکلات صبحانه و شیرعسل و ارده و... این چیزا میخوره که من همیشه میگیرم میذارم براش کنار .
من صبحاانه که نون پنیر خوردم.
ناهار هم سبزی پلو و ماهی
0
02 تیر 1397
10:22
marymoh3n
ما دیشب شام کوبیده از بیرون گرفتیم جاتون خالی که بقیش رو ناهار خوردم. شوهر من صبحانه ای نیست چون ناهارش رو ساعت یازده میخوره شامش هم باید ۶اماده باشه :smile: انقد وقت شناسه
شام براش قیمه قاطی یا همون قیمه لاپلو دارم درست میکنم خودم شبا شام نمیخورم به جاش سالاد میخورم صبحانه هم میوه میخورم
0
02 تیر 1397
11:26
saeede27
صبحانه واسه همسری کوکو گذاشتم خودم صبح زودتر از اون اومدم بیرون حوصله صبحانه خوردنن نداشتم
ناهار هم چیکن استراگانوف درست کردم از دیشب. شام هم دیشب ماکارونی داشتیم که اصلا دوست ندارم خودم
شمام مثل منید که تو غذا درست کردن فقط به فکر شوهراتون باشید؟