آشپزی و خوراکی ها

تاپ ترین بحث و گفتگوها

Avatar
ساحارا
آشپزی و خوراکی ها

جبران اشتباه آشپزی

  • 9
  • 1910
  • پاسخ دادن
Avatar
ساحارا

بیاید به هم کارای خوب یاد بدیم. مثلا اگه نمک غذا زیاد شد چیکار کنیم درست شه اگه فلفلش زیاد شد اگه خورش سوووووخت وای وای وای ...از این چیزا. میخوام برم خونه ی بختتتت از این خرابکاریا قراره زیاد کنم

  • 0
  • 22 خرداد 1397
  • 14:58
12345

اره ولی تو اون موقعیت من یادم نمیاد

  • 0
  • 17 آذر 1397
  • 01:12
LiLiii

من اگه خورشت و سوپ و آش غذاهای آبکی شور شد توش چند تیکه سیب زمینی میندازم سیب زمینی نمک رو به خودش میگیره بعدش از غذا برش میدارم.. نمک غذا متعادل تر میشه

  • 0
  • 23 خرداد 1397
  • 23:33
سمیه

اگه برنج بسوزه و بوی دود بگیره روش یه لایه روزنامه بذارید.بعد از یه ربع روزنامه ها رو بردارید یه پیاز 4 قاچ کنید بذارید روش بوی بد رو میگیره

  • 0
  • 28 خرداد 1397
  • 11:00
Avatar
nahal.gh

سمیه جون برنج بوی کاغذ نمیگیره؟ یا روزنامه تو برنج نمیره بر اثر خیسی

  • 0
  • 31 خرداد 1397
  • 11:13
آیدا

اگه غذاتون خیلی شیرین شد توش ماءالشعیر تلخ بریزید اگه شور شد سیب زمینی بندازید یا مواد اولیه رو زیاد کنید اضافه کنید.

  • 0
  • 01 تیر 1397
  • 16:10
Avatar
marymoh3n

حواستون باشه اگه خورش سوخت توش آب نریزید بذاریدش تو سینک تا خنک شه. بعد یه قابلمه دیگه بردارید روی خورش که نسوخته رو منتقل کنید به قابلمه جدید. هم نزنید که سوختگیها با روی خورش قاطی نشه بعد آب بریزید تو قابلمه جدید و دوباره بذارید رو گاز این بار حواستون باشه نسوزونید

  • 0
  • 02 تیر 1397
  • 15:58
12345

اره ولی تو اون موقعیت من یادم نمیاد

  • 0
  • 17 آذر 1397
  • 01:12
Marsam

تخمه هندوانه خندان را چجوری درست میکنن؟

  • 0
  • 05 آبان 1398
  • 23:09
Avatar
farzaned

برای لعاب دادن هر غذایی یکم رشته ورمیشل پودر کنید بریزید داخلش. البته زیاد بریزید سفت میشه

  • 0
  • 08 دی 1399
  • 19:09