• نسیم
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 106
  • عضویت: 12 تير 1397

چندتا دسر واسه شب یلدا میگین؟

24 آذر 1397 | 10 نظر | 2178 بازدید

واسه یلدا مهمون دارم حدودا 25 نفر. غذا رو از بیرون میگیرم چون دردسرش زیاده. میز دسرو خودم درست میکنم. کمک می کنید؟ من کلا ژله 3 رنگو بلدم

هر چیز که در جستن آنی آنی
0 لایک
  • mitrasadat
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 124
  • عضویت: 24 تير 1397
24 آذر 1397 | 12:32:43 ب.ظ

مواد لازم برای کیک انار
۴ عدد تخم مرغ
۲/۳پیمانه شکر
۱/۲پیمانه روغن
۲/۳ پیمانه آب انار
۱/۴ قاشق چ خ وانیل
۲ پیمانه آرد قنادی( هر پیمانه یک لیوان دسته دار)
۱ قاشق مربا خوری بکینگ پودر
۱ بسته پودر ژله ی انار
_______
مواد لازم برای روکش کرم اناری فانوس:
۲ قاشق نشاسته ذرت
۱ پیمانه شیر
۳ قاشق غ خ شکر
۱ پنس وانیل
۱/۳لیوان آب انار (طبیعی بهتره)
رنگ خوراکی چند قطره اختیاریه به دلخواه میتونید نریزین
_____
طرز تهیه کیک انار فانوس
تخم مرغ و وانیل وشکر را به مدت ۶ دقیقه با همزن برقی دور کند هم زده سپس روغن و اب انار را اضافه کرده( بهتره از اب انار طبیعی استفاده کنید من سه تا انار متوسطو ابشو گرفتم شد یک لیوان که مقداریش واسه کیک و مقداریشو واسه کرم گذاشتم) دوباره با همزن هم زده حدودا یک دقیقه.
حالا مواد اردی شامل ارد وبکینگ پودر و پودرژله را باهم مخلوط کرده و با همزن دستی یا حتی چنگال هم بزنید تا گلوله ها از هم باز شن بعد توی مایه ی کیک با الک کن طی سه مرحله الک کنید. وبا لیسک هم بزنید درحدی که یکدست شه.
کف قالب کمربندی گرد یا قالب تارت معمولی یا قالب فانتزی چرب شه حتما بعد موادو توش ریخته در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ برای ماکروفرم که من همین زمان ودما رو زدم.
بعد با خلال چک کنید اگه نچسبه کیکه.اگ چسبید زمان بیشتری بزارین بمونه.
طرزتهیه کرم روکش اناری فانوس
نشاسته ذرت رو الک کنید با شیرو اب انار وشکر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شه بعد رنگ خوراکی اختیاریه میتونید حذف کنید.بهش اضافه کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید و حین کار وانیل بزنید.مدام هم بزنید ته نگیره وقتی غلیظ شد حباب زد خاموش کنید.خنک که شد‌روی کیک بریزید وروشو با انار و پودرنارگیل به دلخواه تزیین کنید بزارید یخچال دوساعت بمونه تا کرم خودشو بگیره خوشمزه تر میشه بعد نوش جان کنید

0 لایک نظر دهید
  • Matina
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 4
  • عضویت: 11 خرداد 1397
24 آذر 1397 | 12:57:36 ب.ظ

دسرهای زیادی هست سرچ کنی. من ولی کیک یزدی درست می کنم و با خامه رنگی روش هندونه می کشم.
موادلازم کیک یزدی:
آرد:۲ پیمانه
ماست:۲/۳پیمانه
شکر:۲/۳ پیمانه(من نصف پیمانه ریختم)
روغن مایع:نصف پیمانه
تخم مرغ:۳ عدد
عسل یا شربت بار:۲ ق غ
بکینگ پودر:۲ ق م
پودرهل:۱ ق م
گلاب اصل دوآتیشه:۳ ق غ
نمک میوه: نوک ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر و پودرهل و عسل و حدود ۸ دقیقه با همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
روغن و ماست و به ترتیب در حین هم زدن بهش اضافه میکنیم و یه دقیقه هم میزنیم.
گلاب و بهش اضافه میکنیم و یکم که هم زدیم دیگه همزن و میزاریم کنار و باهاش کاری نداریم.
ارد و بکینگ پودر و نمک میوه رو ۳ بار الک میکنیم و در چند مرحله و کم کم به مایه کیکمون اضافه میکنیم؛بصورت دورانی و اروم با لیسک هم میزنیم.
مایع رو داخل کپسولهای مخصوص کیک یزدی میریزیم و ۳/۴ کپسولها رو از مایع پر میکنیم،و با یه چاقوی چرب یه ضربدر رو کیک یزدیها میکشیم (هر بار چاقو رو چرب میکنیم و این کارو انجام میدیم)
روش بدلخواه،کنجد یا پودر پسته و یا پودر بادام میپاشیم و میزاریمش داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ گرم کردیم و اجازه میدیم ۱۵ دقیقا با درجه حرارت ۲۰۰ بپزه...بعد درجه حرارت رو کاهش میدیم و روی ۱۸۰ میزاریم و ۱۵ دقیقه ی دیگه اجازه میدیم تا با این درجه حرارت بپزه.
یعنی کلا نیم ساعت پختش طول میکشه
۱۵ مین با درجه حرارت ۲۰۰
۱۵ مین هم با درجه حرارت ۱۸۰
راستی مواد یخچالی و حتما‌ نیم ساعت قبل از درست کردن کیک بیرون از یخچال بزارید تا همدمای محیط بشه.
این کیک یزدی یه طعم نوستالژیک داره و فوق العاده خوشمزه و نرمه.(اگه طبق دستور انجام بدید) روشو با کرم سبز و قرمز تزئین کنید.
حتما امتحان کنید این مقدار مواد ۱۴ عدد کیک یزدی میتونید درست کنید.

0 لایک نظر دهید
  • Sajedeh
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 15
  • عضویت: 26 آذر 1397
26 آذر 1397 | 08:26:17 ب.ظ

رولت انار دستورش تو گوگل هست

0 لایک نظر دهید
  • Sajedeh
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 15
  • عضویت: 26 آذر 1397
26 آذر 1397 | 08:26:56 ب.ظ

ژله هندونه میتونید با کنجد سیاه تزئینش کنید

0 لایک نظر دهید
  • ارمغان
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 291
  • عضویت: 17 مرداد 1397
27 آذر 1397 | 08:38:56 ق.ظ

من خودم کوکی درست کردم واسه یلدا روش رو با فوندانت شکل هندوانه و انار کردم داخل سلفون گذاشتم و 1 فال حافظ پایینش گذاشتم ، می خوام به عنوان هم گیفت بدم به همه هم اینم که هر کسی 1 فال ور می داره .

0 لایک نظر دهید
  • ارمغان
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 291
  • عضویت: 17 مرداد 1397
27 آذر 1397 | 08:41:58 ق.ظ

به نظرم واسه یلدا می تونی دسر های سنتی بذاری . مثلا انواع مربا ها ، ژله که چه بخوای چه نخوای هست ، پشمک رو شکل های مختلف درست کنی ، کیک یزدی بگیری بذاری روش رو مدل هندوانه یا انار درست کنی ، خاگینه بذاری و ..... من فقط دسر های رو نام بردم که نه قدیمی هستن نه امروزی . همه هم دوست دارن تقریبا

0 لایک نظر دهید
  • ساحل
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 232
  • عضویت: 22 خرداد 1397
29 آذر 1397 | 12:35:37 ب.ظ

واسه يلدا تارت انار و ژله قرمز سبز و موس توت فرنگي و اينطور چيزا خيلي خوب ميشه

0 لایک نظر دهید
  • ساحل
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 232
  • عضویت: 22 خرداد 1397
29 آذر 1397 | 12:36:37 ب.ظ

البته به نظرم اگه با مهموناتون تعارف نداريد از پلاسكو فروشي واسه ژله و موس ظرف ظرف هاي خوشگل كوچيك بگيرين

0 لایک نظر دهید
  • زنجاب
  • کاربر
  • تعداد پست ها: 15
  • عضویت: 16 اسفند 1399
16 اسفند 1399 | 04:28:05 ب.ظ

سپاس از مطلب مفیدتون

0 لایک نظر دهید