انواع سبک‌‌‌‌‌های عکاسی عروسی

انواع سبک‌‌‌‌‌های عکاسی عروسی

فهرست عناوین

عکاسی مانند نقاشی، سینما و هر هنر دیگری سبک‌‌‌‌‌های مختلفی دارد. در این مقاله کارشناسان بزمینه سبک‌‌‌‌‌های مختلف عکاسی را گردآوری کرده‌اند تا عروس و داماد‌‌‌‌‌ها پس از آشنایی با سبک‌های مختلف، متوجه سبک مورد علاقه خود برای مراسم عروسی شوند تا بتوانند آتلیه‌ فیلم و عکس عروسی مناسب با سبک مورد علاقه خود پیدا کنند.

اهمیت دانستن سبک‌‌‌‌‌های عکاسی

اهمیت عکس و فیلم و ثبت خاطرات با دوربین، بر کسی پوشیده نیست. عروسی یکی از بهترین خاطرات در طول عمر هر فرد است که دوست دارد آن را به بهترین شکل ثبت کند. آتلیه‌‌‌‌‌های عکاسی در سراسر کشور به تعداد نامتنهایی وجود دارند که برای خدمات عکاسی عروسی ‌‌‌‌‌می‌توان از آ‌‌‌‌‌ن‌‌‌‌ها استفاده کرد. سلیقه‌‌‌‌‌های متفاوت سبب ‌‌‌‌‌می‌شود تا آتلیه‌‌‌‌‌های عکاسی سبک‌‌‌‌‌های مختلف را دنبال کنند. برای ثبت بهترین عکس‌‌‌‌‌های ممکن مطابق سلیقه خود، سبک‌‌‌‌‌های مختلف را بشناسید و سبک مورد علاقه خود را پیدا کنید.

سبک کلاسیک

این سبک همان طور که از نامش مشخص است، از سالیان سال قبل‌تر در صنعت عکاسی وجود داشته است. سبک کلاسیک به این شکل انجام ‌‌‌‌‌می‌شود که عکاس به شما ‌‌‌‌‌می‌گوید کجای صحنه قرار بگیرید، چه ژستی داشته باشید و چگونه به دوربین نگاه کنید. اگر سری به آلبوم عکس‌‌‌‌‌های آتلیه‌ای مادرها و مادربزرگ‌‌‌‌‌ها بزنید به وفور شاهد این عکس‌‌‌‌‌ها خواهید بود. ناگفته نماند که سبک کلاسیک با ژست‌‌‌‌‌های جدید و به روزی همراه شده است.
 به کسانی این سبک توصیه ‌‌‌‌‌می‌شود که ژست گرفتن برایشان دشوار نیست و به راحتی ‌‌‌‌‌می‌توانند متوجه فیگور مد نظر عکاس بشوند و آن را اجرا کنند. بعضی افراد هنگا‌‌‌‌‌می‌که به آ‌‌‌‌‌ن‌‌‌‌ها ژستی ‌‌‌‌‌می‌دهند به صورت مصنوعی عمل ‌‌‌‌‌می‌کنند و احساس خوبی که باید در عکس ایجاد کنند ‌‌‌‌‌نمی‌توانند داشته باشند. ژست گرفتن موجب خستگی مفرط این افراد ‌‌‌‌‌می‌شود و اگر عکاس خوش اخلاق نباشد روز عروسی برای آ‌‌‌‌‌ن‌‌‌‌ها خراب ‌‌‌‌‌می‌شود. در مقابل این نوع عکاسی مناسب افرادی است که دو.ست دارند عکس‌‌‌‌‌های شسته رفته داشته باشند و بهترین پوزیشن ممکن را از نظر عکاس بدانند و به درستی اجرا کنند.

سبک رئال

سبک رئال برخلاف سبک کلاسیک، سال‌های زیادی نیست که در عکاسی عروسی استفاده ‌‌‌‌‌می‌شود. این سبک در مقابل سبک کلاسیک قرار ‌‌‌‌‌می‌گیرد و به این شکل که فرد ژست مشخصی بگیرد، رو به دوربین لبخند بزند و بی حرکت بایستد نیست. در سبک کلاسیک باید احساسی که عکاس ‌‌‌‌‌می‌خواهد را در قالب ژستی به دوربین منتقل کنید. در مقابل در سبک رئال عکاس از احساسات واقعی شما عکاسی ‌‌‌‌‌می‌کند. برای مثال عکاسی که قصد گرفتن عکس‌‌‌‌‌های رئال دارد از شما ‌‌‌‌‌می‌خواهد که در محیط باغ با همسر خود قدم بزنید و با هم گفتگو کنید و حتی گاهی حرف‌‌‌‌‌های خنده‌دار بزنید تا هم از قدم زدن شما عکس‌‌‌‌‌های رمانتیکی بگیرد و هم از لبخندهای واقعی شما عکاسی کند.

بهترینهای عکس و فیلم عروسی را در بزمینه ببینید.

آتلیه عکاسی راویا مشاهده این کسب و کار
استودیو عکس و فیلم لومانا مشاهده این کسب و کار
در واقع همان‌طور که از اسم این سبک معلوم است، عکاس حقایق را ثبت ‌‌‌‌‌می‌کند و از ژست‌‌‌‌‌های مصنوعی و تحمیلی خودداری ‌‌‌‌‌می‌کند. از این رو این سبک برای افرادی که در مقابل عکاس احساس راحتی ندارند و ‌‌‌‌‌ن‌‌‌‌می‌توانند ژست‌‌‌‌‌های سخت بگیرند مناسب است. نکته مناسب این عکس این است که گاها دیده ‌‌‌‌‌می‌شود عکاسی و فیلمبرداری کلیپ در این سبک به صورت همزمان انجام ‌‌‌‌‌می‌شود.

سبک دراماتیک

ابزار اصلی سبک دراماتیک، نور است. در این سبک، عکاس به وسیله نورپردازی عکس‌‌‌‌‌های زیبایی را ثبت ‌‌‌‌‌می‌کند. در صورت حرفه‌ای بودن عکاس در این سبک و استفاده حرفه‌ای از ابزار نورپردازی، ‌‌‌‌‌می‌تواند با نور، رنگ درختان محیط و به طور کل رنگ و حال و هوای فضا را تغییر دهد.
در سبک دراماتیک عکاس‌‌‌‌‌های حرفه ای از دو روش استفاده ‌‌‌‌‌می‌کنند. یکی از این روش‌‌‌‌‌ها استفاده از نور مصنوعی است و روش دوم استفاده از نورهای طبیعی. عکس‌‌‌‌‌هایی که با نور مصنوعی گرفته ‌‌‌‌‌می‌شود برای افرادی که برای عکاسی و ثبت عکس مناسب خود عجله دارند مناسب است و روش راحت‌‌‌‌تری ‌‌‌‌‌می‌باشد. خلاقیت عکاس در این سبک بسیار مهم است. برای مثال عکاسی در ساعت‌‌‌‌‌های نزدیک به طلوع یا غروب خورشید با این شیوه انجام ‌‌‌‌‌می‌شود زیرا عکاس با احتمال کم شدن ساعت‌‌‌‌‌های طلایی برای عکاسی مواجه است. عکس‌‌‌‌‌هایی که با استفاده از فکوس نور بر روی سوژه گرفته ‌‌‌‌‌می‌شود به ویرایش‌‌‌‌‌های نرم‌افزاری مانند فتوشاپ نیاز چندانی ندارد. در روش دوم که کمی‌دشوارتر و نیازمند عکاسی حرفه‌ای‌تری ‌‌‌‌‌می‌باشد، برای عکاس‌‌‌‌‌هایی که علاقه‌ای به ثبت قسمت زیادی از محیط و فضای طبیعی اطراف ندارند روش دوم روش مناسبی محسوب ‌‌‌‌‌نمی‌شود.

سبک ژورنالیستی یا خبری

حتی عکاسان تازه وارد هم به خوبی می توانند این سبک از عکاسی را در مراسم عروسی اجرا کنند. خلاقیت مهمترین چیزی است که باید در این سبک از عکاسی رعایت شود. در واقع عکاس سعی می کند تا با استفاده از صحنه های جذاب و اتفاقی عکس های غیر کلاسیک و غیر رسمی بیندازد. مهارت در شکار لحظه ها فریم بندی و تنظیم دقیق و به موقع دوربین، جز وظایف کلیدی عکاس در این سبک از عکاسی است. اگرچه برای فیلمبرداری در این سبک نیاز چندانی به ادیت عکس نیست اما برای عکس های ثبت شده ویرایش صحنه ها باید با دقت و ظرافت خاصی انجام شود. شخصیت عروس و داماد و اتفاقاتی که در مراسم می افتد، روی این سبک از عکاسی تاثیر بسیار زیادی دارد.

سبک آرتیستی یا هنری

استفاده از زوایا، نورپردازی و ادیت حرفه ای می تواند از مشخصه های سبک هنری باشد. در واقع حتی ممکن است عکاس برای ایجاد فضایی که میخواهد از عروس و داماد عکس و فیلم بگیرد، صحنه پردازی خوبی هم انجام دهد؛ درست مانند زمانی که از یک هنرمند یا فرد مشهور برای عکس گرفتن برای مجلات مد عکاسی می شود. برای پیدا کردن کسی که بتواند به خوبی این سبک را برای عکاسی و فیلمبرداری عروسی اجرا کند، باید به دقت کارهای آتلیه های مختلف را بررسی کرد؛ زیرا مهارت و تجربه زیادی برای پیدا کردن چنین افرادی لازم است. در عکاسی عروسی به سبک هنری، ژست گرفتن به معنای واقعی وجود ندارد و فقط عکاس با پیدا کردن زاویه و سوژه اش، ممکن است از شما بخواهد که کمی تغییر حالت دهید.عکس های سیاه و سفید  فیلمبرداری عروسی در این سبک معمولا طبق سناریو و داستان انجام می شود. 

سخن آخر

همانطور که در ابتدا گفته شد، سلیقه‌‌‌‌‌های مختلف سبب ایجاد و ادامه سبک‌‌‌‌‌های مختلف ‌‌‌‌‌می‌شود. با دیدن عکس‌‌‌‌‌های مختلف در سبک‌‌‌‌‌های گوناگون و نمونه کار آتلیه‌‌‌‌‌ها، سبک مورد علاقه خود را پیدا کنید و به دنبال آتلیه‌ای با تخصص در سبک مورد نظر خود باشید. امروزه سبک رئال طرفداران زیادی پیدا کرده است چرا که در آن، عروس و داماد احساس راحت‌تری دارند و عواطف و احساسات واقعی خود را در عکس‌‌‌‌‌ها شاهد خواهند بود. سبک های کلاسیک همیشه طرفداران خود را دارد. می‌توانید از عکاس بخواهید آلبوم شما را طوری طراحی کند و پیش از آن به صورتی عکاسی کند که همه سبک‌های در آلبوم دیده شود و عکس های متنوعی داشته باشید.
بیشتر بخوانید:
به راحتی جشن خود را برنامه ریزی کنید
نظرات
برای نظر دادن ابتدا باید وارد سایت شوید.

ورود به سایت